Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Franz Wilhelm Langguth Erben

Franz Wilhelm Langguth Erben на прем’єрі Bocuse d’Or в Україні

19.01.2022, Маркетинг

Класика та нові зірки асортименту – Drinks+ представляє.


Наприкінці 2021 року Комунікативна медіагрупа Drinks+ представила на тейстингу Editor’s Сhoice добірку зразків з асортименту міжнародної компанії Franz Wilhelm Langguth Erben – найбільшого виробника.

Heaven’s Droplet Rosé Reserve – арія на три голоси

Примою цього гарного виступу на Bocuse d’Or стало неймовірно вишукане Heaven´s Droplet Rosé Reserve з винограду сорту Піно Нуар, який було зібрано вручну на ділянках Гран Крю та Прем’єр Крю вздовж річки Рейн.

Heaven's Droplet Rosé Reserve

Вино створене у тандемі Джіджі та Патріком Ланггут (Gigi & Pat Langguth) – власниками німецької компанії у 7-му поколінні. Патрік Ланггут зі своїм давнім другом – німецьким виноробом, новою зіркою Рейнгау та володарем безлічі нагород Ахімом фон Отінгером (Achim von Oetinger) працювали над характеристиками вина, а Джіджі створювала дизайн та упаковку. Шеф-кухарі з усієї України та інших країн, сомельє, ресторатори та інші представники HoReCа, експерти кулінарного спрямування продегустували ексклюзивний екземпляр – вино для особливих моментів.

Heaven's Droplet Rosé Reserve

Heaven’s Droplet Rosé Reserve, незважаючи на гастрономічний аспект заходу та суворі обмежувальні заходи, зібрало, образно висловлюючись, овації у професійної аудиторії заходу – стильна кольорова гама, ефектне оформлення пляшки миттєво привертали увагу публіки, що часто викликала винну приму на біс.

Franz Wilhelm Langguth Erben

Елегантне, делікатне Heaven’s Droplet Rosé Reserve виявило найкращі риси рейнського Піно Нуара – із спокусливими, але тактовними полуничними тонами, ароматами малини, фіалки, відтінками цитрусових. Розе провокувало як маститих кухарів, так і шефів-початківців, що взяли участь у дегустації, жваво обговорювати можливий пейринг і видатні характеристики вина. Тільне та гармонійне, з приємною освіжаючою кислотністю, тонами червоних ягід у смаку, створене з винограду з найкращих виноградників Рейнгау, Heaven’s Droplet Rosé Reserve стало очевидним фаворитом дегустації Editor’s Сhoice. І оглядачі Drinks+ цього разу із гостями тейстингу повністю солідарні.

El Cortez XO

Ще одна новинка портфоліо Franz Wilhelm Langguth Erben виявилася для самих винних журналістів D+ справжнім відкриттям. Нове преміальне червоне вино від партнера німецької компанії, іспанської Bodegas Torre Oria – El Cortez XO – іспанська відповідь Прімітиво.

El Cortez XO

Майстер-винороб створив це вино з найкращих вінтажів сорту Монастрель, витримка яких проходила понад 12 місяців у бочці. Вино м’яке, повнотіле, з насиченим характером, а також унікальною глибиною смаку. Оригінальна, приваблива етикетка – високоякісний бархатистий папір з благородним мідним тисненням та амбітною оригінальною назвою – став гідним обрамленням благородному вмісту. Вино користувалося популярністю у любителів потужних червоних вин та, за результатами опитування, має найвищий потенціал в Україні.

Erben

На дегустації були представлені вина провідного бренду компанії – Erben. Вони чудово показали себе на тейстингу, отримали позитивні відгуки від учасників івента, вкотре підтвердили високий рівень німецьких вин та зацікавленість у них українського ринку.

Franz Wilhelm Langguth Erben

 

Erben Grauburgunder – сухе вино із сорту Піно Грі з приємною тонкою кислотністю. Має легкий аромат зелених волоських горіхів, мигдалю та екзотичних фруктів. У смаку живі фруктові ноти дині, домінують папайя, персик, абрикос, груша та айва.

Erben Riesling Halbtrocken – це нова інтерпретація популярної класики. В ароматі переважає зелене яблуко, у смаку персик, абрикоси і стиглі яблука в ідеальній гармонії зі свіжою, елегантною, добре інтегрованою кислотністю.

Erben Spätburgunder Rosé – майстер-винар створив це вино на честь 55-річчя бренду Erben. В ароматі стигла полуниця, яку доповнюють яскраві фруктові нотки.

Erben Spätlese – зірка лінійки вин Erben. Аромат демонструє тропічні фрукти, що доповнюються делікатною нотою мускатного горіха. Це вино чудово збалансоване, поєднуючи елегантну фруктовість, солодощі та делікатну кислотність.

Erben Dornfelder Halbtrocken – напівсухе червоне вино, виготовлене з високоякісного сорту винограду Дорнфельдер. В ароматі чорна смородина, у смаку ожина, вишня, ніжні тони ванілі. Це фруктове червоне вино, м’яке, бархатисте і ніжне, з чудовим післясмаком.

FW. Langguth Erben також відома на світовому ринку як авторитетний виробник органічних і біологічних вин, при створенні яких застосовуються найсуворіші стандарти. Протягом майже 70 років компанією управляв один з патріархів німецького виноробства – Вольфганг Ланггут.

FRANZ WILHELM LANGGUTH ERBEN

 

З 2015 компанією керує Patrick F. W. Langguth. Чудова якість вин є і залишається основним принципом та челенджем для всієї команди компанії F.W. Langguth Erben. І це принцип явно грає вирішальну роль тріумфального розвитку брендів F.W. Langguth Erben на міжнародній сцені.


Досьє D+

На сьогоднішній день компанія F.W. Langguth Erben є найстарішою в Німеччині та однією з найвпливовіших серед міжнародних операторів виноробної галузі за межами Європи. Про популярність бренду свідчать цифри: за останні 50 років було продано понад 330 млн. пляшок Erben.

X
Украина