Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Georgian Madams' Wine Tour

Georgian Madams’ Wine Tour – серія дегустацій у Лондоні

22.05.2023, Новини

У рамках Georgian Madams’ Wine Tour 20 грузинських жінок-виноробів прибули до Лондона, щоб представити свої вина професіоналам та ентузіастам. Цей тур є ініціативою Асоціації грузинських жінок у виноробній промисловості (WiWi). Раніше відбулися два успішні тури – до Польщі та до Японії.


WiWi – молода організація, створена для підвищення кваліфікації, авторитету та визнання жінок, які працюють у виноробній галузі Грузії. WiWi організовує навчальні дні та програми наставництва, а також проводить дегустації та фестивалі.

Серед виноробів та власників виноробень, які беруть участь у Georgian Madams’ Wine Tour, є як відомі, так і нові імена. Ці жінки об’єднуються, щоб підтримувати одна одну та залучати більше жінок для створення різноманітного та стійкого виноробного сектору.

Georgian Madams' Wine Tour

Грузинська делегація – це виробники з різних регіонів Грузії, які виробляють різноманітний асортимент білих, бурштинових, рожевих та червоних вин. Багато хто використовують підхід із низьким рівнем втручання та акцентують увагу на місцевих регіональних сортах. Є невеликі виробники (кілька тисяч пляшок на рік), а також ті, хто виробляє великі обсяги та експортує свою продукцію на міжнародні ринки. Досвід членів WiWi різноманітний і включає людей різних професій, але їх всіх поєднує одне – прагнення виробляти чудове вино, яке прославляє Грузію і надихає інших жінок прокладати свій шлях у виноробстві.

Georgian Madams’ Wine Tour у Лондоні включає Trade Tasting, яка проходитиме 23 травня та три Public Tastings, які відбудуться 24 та 25 травня.

26 травня на прийомі, організованому послом Грузії у Vintners Hall на День незалежності Грузії, грузинська делегація подарує гостям свої вина.

Ознайомитись з іменами учасників можна тут.

Джерело: georgianwine.uk
Фото: georgianwine.uk

X
Украина