Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Golden Vines® Awards

Golden Vines® Awards 2023 відбудеться у Парижі 13-15 жовтня 2023 року

06.10.2023, Новини

В межах заходу відбудеться глобальний благодійний онлайн-аукціон вишуканих вин та рідкісних спиртних напоїв. Кошти, зібрані на аукціоні, спрямовуються до Gérard Basset Foundation на фінансування освіти та розширення кар’єрних можливостей для молодих фахівців у винній галузі.


Щорічна церемонія Golden Vines® Awards, також відома як «Оскар вишуканого вина», відбудеться 13-15 жовтня у Парижі. В рамках заходу пройде благодійний онлайн-аукціон вишуканих вин та рідкісних спиртних напоїв. На цьогорічному аукціоні буде представлено понад 130 лотів, серед яких надзвичайні пляшки вина, а також можливість пообідати у найкращих ресторанах, що відмічені зірками Мишлен, взяти участь в унікальних мастер-класах з виноробами із видатних шато, відвідати виноградники знаменитих маєтків та пообідати з їх власниками. Поряд з вишуканими винами, є ексклюзивні пропозиції рідкісних спиртних напоїв, включаючи пляшки коньяку Maison Camus, випущеного на честь великого Жерара Бассе (Gérard Basset), а також приватна вечеря з власником – Сірілом Камю (Cyril Camus), в його квартирі у Парижі.

Бассе

Жерар Бассе (Gérard Basset)

Торги, які проводе аукціонний сайт Curated, відкрилися онлайн 1 жовтня та закриються в опівночі 15 жовтня. Якщо ви хочете зробити ставку, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Також можна прийняти участь в Sotheby’s Golden Vines Live Auction, зробивши ставку до початку торгів у п’ятницю 13 жовтня. Серед лотів: VistaJet, Gucci, Boucheron, місця в першому ряду на матчі Brooklyn Nets, візити до мішленівських ресторанів Массімо Боттури (Massimo Bottura), Ален Дюкасса (Alain Ducasse), Мауро Колагреко (Mauro Colagreco).

Кошти, зібрані на аукціоні, спрямовуються до Gérard Basset Foundation на фінансування освітніх програм у винній галузі, алкогольних напоїв та сфери гостинності, що зосереджені на різноманітності та інклюзивності, включаючи людей інших рас, людей з інвалідністю, осіб, постраждалих від війни (наприклад, українців) та економічно незахищених верств населення. Фонд фінансує програми у більш ніж 15 країнах світу, а також інноваційні стипендіальні програми, які фінансують спільно з Taylor’s Port, Dom Pérignon, Artemis Domaines, Camus, Brooklyn Nets, Michel Reybier Hospitality та Wine Owners.

Фото: rr1.com/event/golden-vines-paris

X
Украина