Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Массімо Боттура

Массімо Боттура відкриває новий ресторан у США

19.01.2023, Гастрономія

Знаменитий італійський шеф-кухар та власник Osteria Francescana відкриває Torno Subito у Майямі. 


Це буде не перший ресторан Массімо Боттури (Massimo Bottura) у США. У 2020 він відкрив Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills в Лос-Анджелесі. Улюбленими стравами гостей у цьому закладі стали смажені артишоки з перепелиним яйцем та мигдальним кремом, а також класичне трюфельне різотто. Поки невідомо, що саме сподобається гостям Torno Subito у Майамі, але критики не мають сумніву, що «напевно, це буде щось чудове».

Массімо Боттура

Torno Subito співпрацює з King Goose Hospitality, корпорацією, яка очолює проект Julia & Henry – семирівневий розважальний комплекс, у якому будуть представлені 20 закладів з їжею та напоями від таких шефів, як Мішель Бернстайн (Michèle Bernstein), Хосе Мендін (Jose Mendin) та ін. І саме на даху Julia & Henry розташовуватиметься новий заклад Боттури.

Ресторан у Майамі буде схожий на свій аналог у Дубаї, пропонуючи меню, натхнене італійською Рів’єрою. Torno Subito в Дубаї був першим рестораном відомого шеф-кухаря, відкритий за межами Італії. З вікон відкривається захоплюючий краєвид на морське узбережжя. Нещодавно заклад був відзначений зіркою Michelin.

Массімо Боттура

Бернардо Паладіні

Ресторан Torno Subito у Майамі очолив шеф-кухар Бернардо Паладіні (Bernardo Paladini), який був частиною команди ресторану у Дубаї. До цього сім років Паладіні працював з Массімо Боттурою в Osteria Francescana та Franceschetta 58.

«Наша подорож Torno Subito Dubai була неймовірною, мене переповнює любов, – розповідає Бернардо Паладіні. – Як каже наш лідер Массімо Боттура, «ми маємо проектувати у майбутнє найкраще з нашого минулого». Отже, настав час для наступного розділу. Я почуваюся щасливим, оскільки майбутнє вже будується. Побачимося в Майамі».

Джерело: tornosubitodubai.com, foodandwine.com, eater.com, miaminewtimes.com
Фото: forbes.com, caterermiddleeast.com

X
Украина