Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Champagne Boizel

«Коштовність» Champagne Boizel – кюве Joyau-2008 на La Place de Bordeaux

27.02.2023, Вино

У березні головний закритий майданчик елітного алкоголю – La Place de Bordeaux, представить Champagne Boizel Joyau 2008.


«Ми впевнені, що досвід великих виноторгівців Бордо може забезпечити Joyau розширену і, в той же час, більш цілеспрямовану міжнародну дистрибуцію, що повністю відповідає нашій рішучості зміцнити імідж цього елітного вина, – каже Флоран Рокес-Буазель (Florent Roques-Boizel), співголова Boizel. – Ця співпраця дозволить Joyau залучити поціновувачів вина у всьому світі, що відповідає нашим амбіціям щодо розвитку Дому».

Champagne Boizel

За допомогою La Place de Bordeaux Boizel укладе нові угоди з п’ятьма провідними негоціантами Бордо: Crus et Domaines de France, Diva, Joanne Rare Wines, Sobovi та Veyret Latour. Основною метою є розширення міжнародної присутності, особливо на ринках Азії та Європи.

Виноградники Дому займають площу понад 7 га у самому серці найкращих шампанських крю, включаючи Кот-де-Блан та Авіз – батьківщину родини.

Champagne Boizel

З 1834 року у Boizel змінилося шість поколінь. Сьогодні компанію очолюють брати Флоран та Ліонель Роке-Буазель, вони тісно співпрацюють зі своїми партнерами-виноробами та керують виноградником з повагою до природи та навколишнього середовища. Кожне вино Boizel проходить тривалий період витримки у прохолодних льохах Дому. Сім’я приймає гурманів з усього світу у своїх чудових відреставрованих приміщеннях на Avenue de Champagne в Еперні (об’єкт Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО).

Champagne Boizel

Флоран та Ліонель Роке-Буазель

Joyau 2008 – п’ятнадцятий вінтаж колекції. Частково витримане у бочках, вино забезпечує класичний баланс між концентрацією, свіжістю та кислотністю. Joyau 2008 випущено в новій упаковці та з сучасним візуальним оформленням, зроблено з 60% Pinot Noir та 40% Chardonnay. Яскраве, з виразним ароматом вино, наповнене нотами чорного трюфеля, франжипана, мигдальної шкірки. У смаку яблука конфі, абрикос, вишня та суниця.

Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: facebook.com/champagneboizel, boutique.boizel.com

X
Украина