Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

LOISIUM WeinWelt

LOISIUM WeinWelt: справді дивовижне занурення у світ австрійських вин

25.06.2023,

LOISIUM WeinWelt, номінант WTA у номінації Visiting card of the country / Must visit, розташований в австрійському Лангенлойзі, – це комплекс виноробної культури, грандіозно задуманий і спроектований нью-йоркським архітектором Стівеном Холлом. Комплекс може похвалитися 900-річними винними погребами, куди можна здійснити екскурсію під супроводом персонального аудіогіда Вельтліни (назва, очевидно, походить від Грюнер Вельтлінер, одного з основних сортів винограду Кампталь, виноробного регіону в Нижній Австрії, де розташований комплекс), Вінотека з чудовою колекцією вин з регіону та дегустаційний зал, де проводяться численні дегустації вин для любителів вина та професіоналів.


Запорукою успішного бізнесу є те, що він ніколи не залишається в межах концепції, розширюючи свої ідеї та діяльність. LOISIUM WeinWelt демонструє приклад такого підходу, пропонуючи відвідувачам різноманітні захоплюючі та цікаві заходи цього сезону. Наприклад, серія веселих дегустацій вин під назвою Winzer.Aperitivo, у кожній з яких бере участь «винороб місяця», обраний командою LOISIUM WeinWelt. Ці дегустації пропонують невимушений формат, що дозволяє гостям зустрітися з виноробами, скуштувати їхні вина, послухати їхні історії, задати запитання та поспілкуватися у невимушеній неформальній обстановці. Який чудовий спосіб познайомити іноземних та місцевих туристів із найцікавішими виноробнями та винами регіону!

Ще одна інноваційна ідея, успішно реалізована командою LOISIUM WeinWelt, – кінотеатр LOISIUM Vineyard. Це кінотеатр під відкритим небом, романтично розташований посеред виноградників, з величезним екраном і хорошою звуковою системою. Фільм для перегляду зазвичай обирається публічним голосуванням у соціальних мережах LOISIUM WeinWelt. Відвідувачам пропонуються напої, серед яких, звісно, вина з Vinoteque, та закуски. Двері Vineyard Cinema відчиняються більш ніж за годину до сеансу, що дає гостям чудову можливість насолодитися напоєм і поспілкуватися з друзями перед початком фільму. Перегляд гарного фільму в супроводі дивовижних місцевих вин – чудовий план насолодитись теплими та свіжими літніми ночами та гарна ідея інтегрувати винну культуру в ліниві літні заходи. Так тримати, LOISIUM!

X
Украина