Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair

London Wine Fair 2024. Найкраще зі світу вина

07.02.2024,

Найбільша і найулюбленіша винна виставка Великобританії, що об’єднує понад 10 000 професіоналів індустрії напоїв – London Wine Fair, відбудеться  20-22 травня 2024 року у Olympia London.


Минулого року London Wine Fair, офіційний виставковий партнер Drinks+ & Wine Travel Awards, зібрала понад 400 експонентів і понад 10 000 відвідувачів. На виставці вдруге відбулась Церемонія нагородження переможців WTA.

Виставка 2024 року обіцяє бути насиченою різноманітними майстер-класами, унікальними дегустаціями та галузевими форумами. Усі відвідувачі та учасники заходу отримують доступ до цифрової мережі та платформи для планування виставок.

Вже зараз організатори LWF повідомляють про найбільшу кількість повторних бронювань, зокрема Hatch Mansfield, Enotria&Coe, ABS Wine Agencies, Felix Solis, Friarwood Fine Wines, EWGA, Ellis Wines та Richmond Wine Agencies, які вже підтвердили свою участь у наступному році.

London Wine Fair

Також на виставку 2024 року повертаються ключові гравці галузі. Так свою участь вже підтвердив Mentzendorff. Очікується, що найближчими тижнями свою участь підтвердять інші відомі імена. Підвищена увага до експонентів вишуканих вин підкреслюється новою функцією «The Judgment of London», яка віддає данину історичному суду «1976 Judgement of Paris». На цьому заході в перший день виставки відбудуться сліпі дегустації кращих маєтків Бордо проти їхніх аналогів у Новому Світі. Співкуратором івенту є Ронан Сейберн MS (Ronan Sayburn), генеральний директор The Court of Master Sommeliers Europe.

London Wine Fair

Показник Net Promoter Score для виставки 2023 року, критерій успіху бренду, склав виняткові 23,7, перевищивши середній показник по галузі в чотири рази. Цей результат на 22 бали вищий, ніж у 2022 році і є добрим знаком чого очікувати от майбутньої події.

Опитування підкреслило, що показник тих відвідувачів, хто має пряму купівельну здатність, зріс з 36% (2022 рік) до 43% відповідно.

Ханна Тові (Hannah Tovey), голова London Wine Fair, прокоментувала: «Ми дуже раді, що так багато провідних гравців Великобританії мають плани повернутися на LWF 2024 року. Особливо приємно, що деякі з них – після значної перерви; це яскраве підтвердження важливості Лондонської винної події. Протягом наступних місяців ми будемо раді оголосити про нові ініціативи і новаторський контент».

London Wine Fair

London Wine Fair включає дев’ять унікальних зон, кожна з яких зосереджена на різних аспектах вина, напоїв та алкогольної промисловості, забезпечуючи всеосяжний досвід для відвідувачів.

  • Drinks Britannia демонструє найкращі алкогольні напої британського виробництва.
  • Освітня зона надає інформацію про алкогольні напої.
  • Esoterica пропонує ексклюзивні та рідкісні вина від спеціалізованих імпортерів.
  • Discovery Zone демонструє останні інновації у виноробних технологіях, екологічному розвитку та стартапах.
  • Майстер-класи пропонують експертам дегустацію вин із кращих регіонів.
  • Торговий зал дозволяє відвідувачам запастися винами для роздрібної торгівлі та ресторанів.
  • Галузеві брифінги надають експертам інформацію про ключові теми галузі.
  • Walk-Up дегустації дозволяють спробувати вина з усього світу.
  • Wines Unearthed містить вина, які ніколи раніше не імпортувалися до Великобританії.
  • Mindful Drinking Experience охоплює тенденції з низьким вмістом алкоголю та без нього.
  • Серед інших івентів: нагородження Wine Buyers Awards, дегустація вин Judgement of London та виступи на головній сцені.

Відвідайте веб-сайт, щоб дізнатися більше.

X
Украина