Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Travel Awards 2022-2023

На London Wine Fair відбудеться церемонія нагородження Wine Travel Awards 2022-2023

28.04.2023, Премія

Другий рік поспіль ми підтримуємо традицію плідної співпраці з однією з найвпливовіших міжнародних винних подій – London Wine Fair, офіційним виставковим партнером Wine Travel Awards (WTA).


Програма заходу, що пройде в Olympia London 15-17 травня 2023 року, буде насичена майстер-класами і дегустаціями, а також величезним асортиментом вин з усього світу. Це двері до великої кількості можливостей, які відбуваються особисто, а також на інтуїтивно зрозумілій цифровій платформі LWF.

Протягом трьох днів виставки команда Drinks+ та WTA представлять свій інноваційний проект у сфері винного туризму, його ком’юніті та вина на власному стенді L49. Ми також раді організувати одну з найяскравіших подій LWF – The Wine Travel Awards Ceremony та Walk-Around Tasting – які відбудеться 17 травня 2023 року о 10.30-12.30 в Industry Briefing Room на London Wine Fair (Olympia London).

Під час нашого заходу буде офіційно оголошено переможців Wine Travel Awards 2022-2023 у таких номінаціях:

  •  The Visiting Card of the Country
  • Ambassador
  • Wine & Food Influencer
  • Education in Enotourism
  • Wine Guide
  • Enogastronomic Events.

В рамках заходу команда Drinks+ and Wine Travel Awards організовує прогулянку-дегустацію вин виробництва номінантів та партнерів WTA. Консорціум Asti DOCG, спонсор церемонії WTA, надасть Welcome Drink для гостей офіційної церемонії нагородження Wine Travel Awards.

Виставка наближається, і ми також хочемо поділитися її програмою, виділивши майстер-класи, які проводять наші партнери.

Сара Ебботт MW (Sarah Abbott), суддя WTA, засновник і директор Swirl Wine Group, маркетинговий стратег, комунікатор, винний письменник, виступить на кількох майстер-класах LWF:

  • New Amber Wave wines of Georgia with Sarah Abbott MW (понеділок, 15 травня, 15.00–16.00);
  • IWSC 2023 Award Winning Chinese Wines with Sarah Abbott MW & Janet Wang (вівторок, 16 травня, 10.30–11.30);
  • Super Saperavi wines of Georgia with Sarah Abbott MW (середа, 17 травня, 12.00–13.00).

На майстер-класі ASTI DOCG – FEEL THE VIBE Вальтер Спеллер (Walter Speller), італійський редактор, який працює у JancisRobinson.com, розповість про вина Asti Spumante і Moscato d’Asti DOCG та різновиди сорту Moscato Bianco. Цей виноград вирощують на вапнякових ґрунтах пагорбів, внесених до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, між Асті, Алессандрією та Кунео в П’ємонті.

Ви можете знайти повну програму LWF тут.

До зустрічі на London Wine Fair!

Будьмо!

Якщо ви зацікавлені приєднатися до нашої дегустації зі своїми винами, будь ласка, зв’яжіться з нами через partnership@winetravelawards.com.

Щоб взяти участь у церемонії нагородження Wine Travel Awards на London Wine Fair, будь ласка, зареєструйтеся на нашу подію у Facebook і LinkedIn або надішліть нам запит на contact@winetravelawards.com, щоб отримати ваше підтвердження.

X
Украина