Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Twin Wineries

На підтримку Ізраїлю

07.11.2023, Новини

Терористична атака на Ізраїль 7 жовтня 2023 глибоко приголомшила весь цивілізований світ. Twin Wineries – німецько-ізраїльський винний проєкт, співпереживаючи та бажаючи всіляко допомогти, повідомляє про низку ініціатив для підтримки постраждалих регіонів.


Twin Wineries («Виноробні близнюки») – це німецько-ізраїльська ініціатива, спрямована на сприяння міжкультурному діалогу, дуже схожа на концепцію «Міста-побратими», яка обертається довкола виноробів та любові до вина. Німецькі та ізраїльські виноробні утворюють вільне партнерство та обмінюються знаннями та досвідом, відвідують виноробні в обох країнах та зустрічаються на винних виставках та інших заходах, розробляють програми по обміну студентів.

«Якісні вина з Німеччини стають все більш популярними в Ізраїлі, а якісні вина з Ізраїлю в Німеччині», – кажуть учасники проєкту.

Ініціатива Twin Wineries розпочалася в 2007 році та була представлена на ProWein (Дюссельдорф) у березні 2008 року.

Twin Wineries

«Ми, німецькі Twin Wineries, дружимо з нашими ізраїльськими партнерами. Терористична атака 7 жовтня 2023 року глибоко вразила нас. Така неймовірна жорстокість жахає і ми оплакуємо втрату такої кількості життів, – коментують німецькі винороби. – Ми співчуємо нашим друзям і всім жителям регіону, і сподіваємося, що цей кошмар ніколи більше не повториться. Наголошуємо, що підтримуємо Ізраїль і не будемо мовчати, якщо життя євреїв опиниться під загрозою і тут».

Twin Wineries оголосили про низку ініціатив на підтримку своїх друзів-виноробів в Ізраїлі.

Заходи на допомогу ізраїльської армії організовує і Ейнат Кляйн – номінант та переможець публічного голосування Wine Travel Awards у Wine Guide/ Top Guide, суддя WTA. 16 (Тель Авів) та 17 (Хайфа) листопада разом зі своїм чоловіком Андрієм Макаревичем, Ейнат Кляйн запрошує всіх бажаючих на два благодійні вечори, де можна буде скоштувати вино від Einat Winery, фуршет від шеф-кухаря Марка Тов-Короткіна та послухати дещо з творчості Андрія Макаревича. Усі зібрані кошти будуть направлені на придбання бронежилетів під конкретний армійський запит.

Фото: instagram.com/vino.and.co, https://www.facebook.com/TwinWineries

X
Украина