Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

VINITALY 2024

Найкращі вина на VINITALY 2024

01.02.2024, Новини

Цього року вже традиційно Drinks+ Communication Media Group бере участь у виставці VINITALY як інформаційний партнер і представить свій журнал і Wine Travel Awards Guide – друкований та цифровий каталог, справжній навігатор у світі вина, галерею особистостей в індустрії винного туризму.


Протягом багатьох років VINITALY з його багатою програмою є світовим орієнтиром для винного сектору. Щороку виставка збирає близько 4000 експонентів і понад 150 000 відвідувачів зі 120 країн.

Цього року захід відбудеться 14-17 квітня.

27-й випуск VINITALY International Academy (VIA) за підтримки Італійського торгового агентства проходитиме у двох модулях: по-перше, онлайн-теоретичні лекції з доступом до навчальної платформи, яка буде відкрита після прийняття заявки та завершення реєстрації; по-друге, наживо – для дегустації та різноманітних форумів. У центрі уваги – місцевий італійський виноград: студенти матимуть можливість віртуально досліджувати Італію, регіон за регіоном, занурюючись у італійські вина, створюючи зв’язки з традиційною їжею та місцевою культурою.

VINITALY

VINITALY має різноманітний розклад, який включає конференції та численні форуми під керівництвом експертів. Також буде багато мережевих платформ і живих демонстрацій. Крім того, в рамках заходу буде детально представлено 9 основних виставкових зон:

  • International Wine Hall
  • VINITALY Bio
  • VINITALY Design
  • Mixology
  • 26° VINITALY design international packaging competition
  • EnoliTech
  • International Delegates

Ця масштабна міжнародна подія відкриває великі можливості для трьох ключових гравців винного ринку: експонентів, баєрів і вайнловерів.

VINITALY

Участь у виставці VINITALY означає, що ваша продукція знаходиться в центрі міжнародної уваги. У 2024 році буде представлено понад 400 італійських виробників вина, таких як Marchesi Antinori, Abbazia di Novacella, Ca’ del Bosco та Allegrini; участь візьмуть компанії з основних італійських виноробних регіонів, таких як П’ємонт, Тоскана, Венето; міжнародні виноробні компанії з Південної Африки, Бельгія та ін. Також буде представлений широкий асортимент аксесуарів. Подія об’єднує італійських виробників із міжнародними покупцями та професіоналами галузі. Мережа сприяє експорту та розповсюдженню італійських вин у всьому світі.

VINITALY

Програма для вайнловерів включає:

Piazza dei Signori

Усі ентузіасти зможуть скуштувати найрепрезентативніші італійські вина та різноманіття італійських терруарів: ігристі, білі, червоні та рожеві вина. На сцені Loggia відбудуться численні зустрічі, починаючи від мистецтва і культури, музики та вина. Тенденції міксології оживуть у Loggia Antica, а сучасні кращі бармени готові допомогти відкрити всесвіт коктейлів і нових тенденцій для будь-якого настрою та випадку.

У центрі Piazza dei Signori буде розташована лаунж-зона, де поєднаються мистецтво та вино.

VINITALY

Torre dei Lamberti

VINITALY пропонує підняти келих у найвищій вітальні Верони – панорамній терасі Torre dei Lamberti (висота 84 метри). Чарівна локація з захоплюючим видом на місто.

Cortile Mercato Vecchio

В центрі площі відбудуться «Vinitaly and the City Wine Talks», подія, яку проведе Сіссі Барателла (Sissi Baratella), енолог, винний письменник і комунікатор у світі вина. Унікальна історія при участі  виноробів.

VINITALY

Cortile del Tribunale

Вино та чудова їжа займуть ключове місце на цій площі. Також відвідувачі матимуть можливість отримати доступ до приголомшливої вітальні з фресками і фотовиставкою про реставрацію Палаццо дель Капітаніо та ді-джейським пультом для відтворення ідеальної атмосфери.

Більше інформації на сайті виставки.

X
Украина