Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Нова книга Гергелія Сольноки

Нова книга Гергелія Сольноки побачила світ

16.12.2021, Новини

У співавторстві з Раулем Компесом Лопесом – професором сільськогосподарської інженерії Політехнічного університету Валенсії, Гергелій Сольноки, професор маркетингових досліджень Університету Гайзенхайма, видав книгу «Стійкий та інноваційний винний туризм. Моделі успіху з усього світу».


Гергелій Сольноки (Gergely Szolnoki), професор маркетингових досліджень Університету Гайзенхайма, суддя міжнародної премії у галузі винного туризму Wine Travel Awards, разом з професором економіки Політехнічного університету Валенсії Раулем Компесом Лопесом (Raúl Compés López), видав книгу-дослідження про винний туризм. Робота видана двома мовами – англійською та іспанською.

«Легенда свідчить, що винний туризм зародився, коли відвідувач попросив власника виноробні показати йому льох. Власник був здивований, тому що ніколи не думав, що відвідування його виноробні буде комусь цікавим. Момент, коли він відкрив свої двері для відвідувача і започаткував появу абсолютно нової та успішної галузі туризму», – так починається ця захоплююча книга, яка напевно стане цікавою не лише професіоналам цієї галузі, але й усім, хто цікавиться подорожами та любить гарне вино.

Нова книга Гергелія Сольноки

Книга «Стійкий та інноваційний винний туризм. Моделі успіху з усього світу» складається з чотирьох розділів: «Стратегічні аспекти винного туризму», «Винний туризм в Іспанії», «Винний туризм в основних країнах Старого Світу», «Винний туризм в основних країнах Нового Світу». Кожен розділ – це окреме глибоке дослідження. Перша частина книги знайомить зі стратегічними аспектами винного туризму, різними бізнес-моделями. У другій частині автори представляють тематичні дослідження винного туризму у різних регіонах Іспанії. Останні два – присвячені практиці винного туризму Старого та Нового Світу та інноваційним ініціативам.

Видання стане незамінним довідником для тих, хто відкриває для себе винний туризм з точки зору бізнесу, путівником тому, хто збирається підкорювати винні маршрути від Німеччини до Австралії, від Франції до Японії, а також теоретичною підмогою тим, хто ще не стоїть на «винних стежках», але захоплений темою вина, його виробництвом, дегустаціями.


Досьє D+

Гергелій Сольноки народився і виріс в Угорщині. Після вивчення економіки сільського господарства в Угорщині отримав докторський ступінь у Гіссенському Університеті імені Юстуса Лібіха (Німеччина). Професор маркетингових досліджень Університету Гайзенхайма, почесний професор Винного Маркетингу та Управління в Університеті Західної Аттики. Автор кількох книг та 100 галузевих статей, опублікованих англійською, німецькою та угорською мовами. Області його досліджень охоплюють поведінку споживачів, спілкування та соціальні мережі, органічні вина, аналіз ринку та винний туризм. Крім своєї наукової діяльності, Гергелій є делегованим експертом OIV за напрямами «Економіка вина» та «Статистика». У 2021 році Сольнокі приєднався в якості судді до глобального проекту, міжнародної премії нового формату у галузі винного туризму Wine Travel Awards (WTA). Вся інформація про Wine Travel Awards доступна на сайті проекту www.winetravelawards.com.


Досьє D+

Рауль Компес Лопес, професор сільськогосподарської інженерії Політехнічного університету Валенсії. Є віце-президентом Іспанської асоціації економістів-аграрників. За останні 20 років брав участь у багатьох національних та міжнародних дослідницьких та консультаційних проектах. Частина його зовнішньої діяльності зосереджена на країнах Латинської Америки, співпрацює з університетами Колумбії, Еквадору, Болівії. Автор колективних монографій «Економіка вина в Іспанії та світі», «Винний сектор перед проблемою зміни клімату. Державні та приватні стратегії пом’якшення наслідків та адаптації у Середземномор’ї».

Фото: tourismkelowna.com

X
Украина