Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ProWein-2023

Підготовка ProWein 2023. Виставка відбудеться 19-21 березня

01.09.2022, Новини

ProWein 2023 стане продовженням історії успіху останніх 28 років і ще раз підтвердить свою провідну роль найбільшої та найзначнішої у світі виставки вин та спиртних напоїв.


Підготовка до ProWein 2023 триває повним ходом. Термін реєстрації учасників минув, у розпалі перемовини щодо розподілу виставкових приміщень з виноробами, імпортерами та експортерами, а також постачальниками спиртних напоїв.

«Міжнародний спектр продуктів на ProWein є унікальним і пропонує професіоналам зібрати вичерпну інформацію, вивчити асортимент, замовити новинки, – каже Міхаель Деген (Michael Degen), виконавчий директор Messe Düsseldorf. – Саме широка міжнародна база як з боку пропозиції, так і з боку попиту –  створює USP* ProWein».

ProWein 2023

Понад 6000 експонентів більш ніж з 60 країн представлять свої колекції у 13 залах Düsseldorf Exhibition Centre. 19 жовтня 2022 на сайті www.prowein.com з’явиться база даних експонентів.

На сцену ProWein у 2023 році знову вийдуть Австралія, Нова Зеландія та Південна Африка, які не змогли взяти участь у виставці 2022 року через Covid-19. Свою продукцію презентують країни Нового Світу, регіони, що ростуть, окремі винороби та кооперативи виноробів з Європи, виробники зі Східної Європи.

ProWein 2023

ProWein є ідеальною платформою для брендів, виробників або великих винних дилерів та імпортерів з усього світу, наприклад, таких як Allegrini Estates, Constellation Brands, Enobis, Fratelli Martini, Henkel Freixenet, Les Grands Chais de France, Mack & Schühle, Penfolds, Semper idem Underberg, Schlumberger, Familia Torres, VDP та ін.

Після вимушеної перерви, спричиненої пандемією, ProWein 2022 вражаюче «набрав обертів». Формат «віч-на-віч» з особистим спілкуванням і живими дегустаціями – подарував незабутні емоції всім учасникам. У ProWein 2022 участь взяли 5724 експоненти з 62 країн та понад 38000 відвідувачів-фахівців з 145 країн.

ProWein 2023

Нагадуємо, що на ProWein 2022 дебютував ексклюзивний PR-каталог номінантів та переможців премії Wine Travel Awards Guide 2021-2022. Wine Travel Awards Guide – це спеціалізоване рекламне видання англійською мовою, яке випускається Комунікаційною медіагрупою Drinks+ один раз на рік у друкованому та цифровому вигляді, та має аудиторію понад 150 000 людей, які є учасниками винної спільноти у всьому світі.

Wine Travel Awards Guide

У 2023 році на Trend Show «same but different» – понад 120 експонентів продемонструють актуальний та широкий асортимент крафтових спиртних напоїв, крафтового пива та сидру у залі 7.0. Секрет успіху та візитна картка «same but different» – унікальна та особлива атмосфера, яка так характерна для цього виставкового залу. «ProWein все ще шукає модні продукти, тому не забудьте клікнути «same but different» і подати заявку», – закликають організатори виставки.

ProWein 2023

Успішними є й сателітні заходи ProWein World в Азії та Південній Америці. Цього року на порядку денному ще чотири виставки:

· ProWine Singapore: з 5 по 8 вересня

· ProWine Sao Paulo: з 27 по 29 вересня

· ProWine Mumbai: з 17 по 18 жовтня

· ProWine Shanghai: з 8 по 10 листопада

· ProWine Hong Kong відбудеться у 2023 році з 10 по 12 травня.

______________

* USP – Unique Selling Proposition – унікальна пропозиція продажу

Джерело: prowein.com

 

X
Украина