Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Підроблені пляшки вина

Підроблені пляшки вина Lafite та Penfolds знайдено у провінції Фуцзянь

14.12.2022, Новини

Заможна провінція на півдні Китаю оголосила про один із найбільших арештів підроблених вин у своїй історії. Поліцейський рейд виявив підроблені вина DBR Lafite та Penfolds на суму понад півтора мільйона доларів США.


Місцева влада Фуцзянь повідомляє, що в рамках ініціативи «залізним кулаком проти проблем безпеки харчових продуктів» було виявлено підробки елітних вин. За даними місцевої адміністрації, головний підозрюваний на прізвище Ву (Wu) виробляв контрафактні вина відомих брендів, включаючи Penfolds та DBR Lafite.

Після поліцейського рейду в місті Чжанчжоу на трьох складах було знайдено 40 084 пляшок підробленого вина, а також безліч етикеток та упаковок. Відносно головного підозрюваного порушено кримінальну справу. Вартість підробки оцінюється у більш ніж 11 мільйонів юанів (півтора мільйона доларів США).

Фуцзянь – одна з найбагатших провінцій Китаю на півдні країни, цей регіон є ключовим ринком споживання вина в Китаї, що робить його «головною метою для виробників підробленого вина».

Джерело: vino-joy.com
Фото: chine.in/guide/Fujian

X
Украина