Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WTA Guide Special Edition

Приєднуйтеся до 6 провідних винних і туристичних виставок за допомогою спеціального видання WTA Guide

11.01.2023, Новини

Сьогодні, коли здається, що наближається нова хвиля пандемії, ми ще раз переконуємося, наскільки доречною була концепція Wine Travel Awards (WTA). Гібридні рекламні носії та гнучкі маркетингові програми не втрачають своєї актуальності й сьогодні. Зокрема, команда WTA повідомляє про початок підготовки спеціального випуску ексклюзивного PR-каталогу – WTA Guide.


Спеціальне видання WTA Guide – це унікальний PR-каталог, який буде випущено в березні 2023 року та розповсюджуватиметься як у цифровому, так і в паперовому форматі на наступних виставках:

  • ProWein Dusseldorf, Німеччина, 19-21 березня
  • WST – Wine & Spirit Tourism International Trade Fair, Франція, Реймс 12-14 березня
  • IWINETC, Іспанія, Таррагона, 23-23 березня
  • Vinitaly, Італія, Верона, 2-5 квітня
  • London Wine Fair, Великобританія, 15-17 травня
  • Wine & Gourmet Taipei, Тайвань, 26-28 травня

Це буде в нашому традиційному стилі та включатиме інформацію про виноробні та інші цікаві місця кількох виноробних країн. Спеціальне видання WTA Guide надає вам можливість познайомитися з цільовою аудиторією найпотужніших світових виставок, де учасники отримають друковану копію посібника. Відвідувачі ProWein і WST також зможуть сканувати QR-код із плакатів, які ведуть до цифрового Guide WTA. Цифрова версія буде доступна на веб-сайтах WTA, Drinks+ і наших партнерів протягом усього року. Приклад подібного Guide WTA можна знайти на веб-сайті ProWein.

Крім того, WTA Guide Special Edition стане частиною маркетингової кампанії електронною поштою через наші власні бази даних міжнародних професіоналів і операторів винного та туристичного сектору, щоб підвищити глобальну обізнаність і залучити нових партнерів, дистриб’юторів, а також туристичні потоки до вашого бізнесу чи регіону.

The WTA Guide Special Edition – особлива можливість взяти участь у шести найсильніших винних виставках на початку 2023 року!

Щоб стати частиною Guide, зв’яжіться з нами за адресою contact@winetravelawards.com

X
Украина