Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

prowein

ProWein 2022: обмеження зняті

22.04.2022, Новини

Згідно з чинними правовими положеннями дворічні обмеження, пов’язані з пандемією Covid, тепер значною мірою послаблені. Це стосується й виставки ProWein 2022, яка відбудеться з 15 по 17 травня: обмеження 2G і 3G і суворі правила соціального дистанціювання більше не діють.


«Після тривалого періоду пандемії ділове життя має активно відновлюватися, а важливу роль в цьому відіграють міжнародні торгові ярмарки. Наші додаткові стандарти гігієни забезпечують високий рівень захисту та безпеку у місці проведення події», – підкреслює Міхаель Деген, виконавчий директор Messe Düsseldorf.

Щоб професіонали з усього світу відчували себе в безпеці, ProWein добровільно дотримуватиметься визначених заходів гігієни та захисту від інфекції. Тому Messe Düsseldorf рекомендує носити медичні маски на території закладу та дотримуватися дистанції 1,5 м. Крім того, будуть доступні дезінфікуючі засоби, а контактні поверхні будуть очищатися кілька разів на день. Організатори подбали про потужні повітряні фільтри та вентиляційні системи, а також створили просторі приміщення для стендів у 13 залах ProWein.

Ще один аспект безпеки: дегустаційні келихи, орендовані у постачальника послуг Boels, будуть митися при температурі 60°C.

prowein

Легке спілкування – додаток для бізнес-знайомств

Акредитовані відвідувачі, а також усі компанії-експоненти вже зараз можуть шукати відповідні контакти та продукти, що доступні напередодні ProWein: ви маєте змогу заздалегідь поспілкуватися та домовитися про зустрічі під час виставки – фізично або віртуально. З 20 квітня ця можливість відкриється на вебсайті www.prowein.com і у додатоку ProWein Matchmaking App для IOS та Android.

Відвідувачі, які вже мають квитки на ProWein, можуть зручно та швидко зареєструватися, використовуючи свої дані для входу, та завантажити свої інтереси та параметри пошуку. Завдяки цій опції користувачі одразу отримують рекомендації та персоналізовані пропозиції. «Обидві сторони виграють від цього, і участь у виставках стає ще ефективнішою», – підсумовує директор проєкту ProWein Бастіан Мінгерс.

В’їзд до Німеччини

Німецький уряд більше не відносить країни учасників до регіонів з високим ризиком розповсюдження Covid, а це означає, що карантин і реєстраційні зобов’язання також більше не застосовуються. В’їзд до Німеччини можливий за умови негативного результату тесту, підтвердження вакцинації або одужання. У цьому контексті важливо зазначити, що вакцина, яка використовується, має бути визнана в Німеччині.

Drinks+ та Wine Travel Awards на ProWein 2022

Комунікативна медіагрупа Drinks+, яка є багаторічним партнером виставки ProWein, буде представлена на медіастенді виданнями Drinks+/Bars&Restaurants, а також новим спеціалізованим виданням англійською мовою Wine Travel Awards Guide у друкованій та цифровій версіях.

Wine Travel Awards Guide – це путівник для винних ентузіастів та професіоналів, які прагнуть бути в курсі світових винних тенденцій, познайомитися з відомими і перспективними виробниками і регіонами, брендами, а також пропозиціями винного туризму у всьому світі. WTA Guide розповсюджуватиметься до кінця року на подіях, організованих WTA, та провідних світових винних виставках.

Photo: Messe Düsseldorf/ctillmann

За матеріалами prowein.com

X
Украина