Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ProWein прямує до Японії

19.09.2022, Новини Автор: Drinks+

Постійно зростаючий японський ринок вина та міцного алкоголю неабияк цікавить європейських виробників. Отже не випадково Messe Düsseldorf, організація, що стоїть за ProWein, з наступного року бере на себе управління винним відділом Wine & Gourmet Japan.


Хоча першу виставку ProWine Tokyo можна очікувати у 2024 році, Wine & Gourmet Japan візьме участь у ProWein 2023, яка традиційно відбудеться Дюссельдорфі з 12 по 14 квітня.

Міхаель Деген (Michael Degen), виконавчий директор Messe Düsseldorf і голова правління Messe Düsseldorf Japan, повідомив: «З організацією ProWine Tokyo ми допомагаємо нашим клієнтам успішно закріпитися на дуже динамічному ринку Японії».

Дійсно, Wine & Gourmet Japan було обрано як супутникову подію для ProWein через великі можливості, що відкриває співпраця з цією країною. «Потенціал зростання величезний, особливо завдяки угоді про вільну торгівлю з Європейським Союзом, яка набула чинності в лютому 2021 року. То ж сьогодні, коли ми спостерігаємо, що деякі важливі ринки збуту зараз занепадають, Японія є привабливою альтернативою для багатьох виробників», – пояснив свою нову ініціатиуву Деген.

ProWine Tokyo, як і Wine & Gourmet Japan, відбуватиметься разом із FABEX та його п’ятьма продовольчими ярмарками (Desert Sweets & Bakery Festival, Food & Drink OEM Matching EXPO, Premium Food Show, ISM Japan і Japan Noodles Industry Fair).

Кацукі Хіраяма, віце-президент Японського продовольчого журналу, привітав це рішення: «Японський ринок вин і алкогольних напоїв є дуже високим, і вимоги до якості вищі за середні. Ось чому ми дуже раді, що наші клієнти в майбутньому зможуть скористатися перевагами компетенції ProWein».

Слід також зазначити, що витрати японців на вино майже вдвічі перевищують середньосвітові – 66 євро на душу населення проти 37 євро.

За матеріалами: https://www.thedrinksbusiness.com/

X
Украина