Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Сандрін Гарбе

Сандрін Гарбе стала новим керуючим Château Guiraud

26.05.2022, Новини

Одне з найпрестижніших шато Бордо, класифіковане Premier Grand Cru Classé – Château Guiraud, призначає майстра льоху Château d’Yquem своїм новим керуючим з метою «прискорити розвиток маєтку».


Призначення відбулося після новини жовтня 2021 року про те, що у материнської компанії шато, Financière Guiraud, з’явився новий мажоритарний акціонер, французький підприємець і засновник міжнародної консалтингової групи EPSA – Матьє Гюффле (Matthieu Gufflet).

У той час Гюффле, який також володіє Château de Callac та мережею готелів та ресторанів Terres de Nature, заявив, що хоче зробити Château Guiraud «еталоном стійкого виноградарства та гостинності».

Сандрін Гарбе

Відомо, що Сандрін Гарбе (Sandrine Garbay) приєдналася до Château d’Yquem у 1994 році, після закінчення Університету Бордо, де вона отримала ступінь доктора біологічних та медичних наук за спеціальністю енологія. У 1998 році вона була призначена майстром льоху Château d’Yquem, де пропрацювала 24 роки.

«Слава та якість вин Château Guiraud були доведені до досконалості Люком Планті (Luc Planty), чию роботу та відданість справі ми надзвичайно цінуємо, він пробув на посаді довгих 38 років. Наразі політика просування бренду, незаперечного успіху та унікальності великого вина Château Guiraud, буде проводитись командою під управлінням Сандрін, чия прихильність до терруару Sauternes добре відома», – йдеться у повідомленні компанії.

Матьє Гюффле підкреслив, що вступ на посаду Сандрін Гарбе передбачає також запуск амбітного готельного проєкту, який доповнить вже широко відому пропозицію винного туризму в апелясьйоні.

Джерело: thedrinksbusiness.com, vitisphere.com
Фото: falstaff.com, pinterest.fr

X
Украина