Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

South Africa Selection

South Africa Selection. Новий конкурс від Concours Mondial de Bruxelle

02.05.2024, Вино

Маючи більш ніж 30-річний досвід роботи у виноробній галузі по всьому світу, Concours Mondial de Bruxelles з гордістю оголошує про South Africa Selection від CMB (CMB SA), новий престижний конкурс вин та спиртних напоїв, відкритий для всіх регіонів Південної Африки.


Прийом заявок на перший випуск South Africa Selection відкриється 1 червня 2024 року, змагання CMB SA відбудуться з 17 по 20 вересня у Кейптауні.

«Після успіху конкурсу Sauvignon Selection, проведеного CMB у березні 2023 року, який тоді називався Concours Mondial du Sauvignon, було прийнято рішення створити національний конкурс у Південній Африці у 2024 році», – розповідає Квентін Хаво (Quentin Havaux), директор Concours Mondial du Sauvignon.

Мета South Africa Selection вибрати найкращі вина та спиртні напої Південної Африки, запропонувати споживачам у всьому світі керівництво з якості та просувати виноробну спадщину ПАР на міжнародному рівні.

South Africa Selection

До складу журі входять 45 фахівців з усього світу, включаючи баєрів та міжнародних дистриб’юторів, енологів, вчених-дослідників, виноробів та виробників спиртних напоїв, журналістів та винних письменників.

Медіа-команда CMB представить переможців South Africa Selection на міжнародних винних виставках, у тому числі – Prowein, Wine Paris-Vinexpo, Vinitaly та Guiyang.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті.

З усіх питань пишіть на електронну пошту керівнику конкурсу Лоррейн Іммельман (Lorraine Immelman): southafricaselection@vinopres.com; lorraine.immelman@vinopres.com

Лоррейн є відомим винним експертом, починаючи з 1997 року, вона заснувала у Південній Африці два успішні конкурси вин і спиртних напоїв.

Фото: southafricaselection.com

X
Украина