Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Big Wines

«Тельті Курук» від Big Wines – золото на Berliner Wine Trophy

12.03.2024, Вино
На своїй сторінці у фейсбуці Наталія Бурлаченко, СЕО української компанії Big Wines і номінантка премії Wine Travel Awards (за яку до речі, запрошуємо проголосувати до 31 березня! Nataliia Burlachenko – Wine Travel Awards) повідомила, що перше біле вино від з українського сорту винограду Тельті Курук отримало визнання і золоту медаль на міжнародному конкурсі Berliner Wine Trophy2024 в Німеччині.

Нагадаємо, Berliner Wine Trophy – це найбільший у світі винний конкурс, що проходить під патронатом OIV. Перший досвід стався рівно 20 років тому. Відтоді берлінське змагання вин тримає вищу планку фахової оцінки вина. BWT щороку збирає найбільш активних виробників і дистриб’юторів з усього світу, а оцінювання понад 14 тисяч зразків проводять 400 суддів.
Big Wines

«Тельті Курук» від Big Wines, з точки зору дизайну, є також видатним витвором мистецтва – продовженням колекції, створеної в колаборації з геніальним – без перебільшення! – українським художником Іваном Марчуком.

Big Wines

«Тельті Курук» від Big Wines є черговою талановитою роботою київського енолога Артема Тарана, спільно з яким власники не так давно заснованої компанії вже створили видатне українське вино «Одеський Чорний», яке здобуло вже кілька вищих нагород міжнародних конкурсів.

Big Wines

Наталія Бурлаченко перемогу і золоту медаль для «Тельті Курук» від Big Wines на Berliner Wine Trophy прокоментувала так: «Ми не очікували на таку високу оцінку! Хоча і сподівалися, звісно )) Тепер дуже пишаємося результатом, і будемо далі працювати з цим унікальним сортом. Сподіваємося, прихильники наших вин  (а таких вже чимало, навіть попри те, що Big Wines – дуже молода компанія) гідно оцінять гармонію змісту цього вина і його мистецької зовнішності».

Big Wines

X
Украина