Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

The Spirits Business та Lux Row Distillers продають бочку віскі, щоб допомогти Україні

11.07.2022, Новини

Lux Row Distillers і The Spirits Business об’єдналися, щоб продати на аукціоні бочку Rebel Bourbon, яку мали реалізувати у мережі «Сільпо». Отримані кошти будуть передані  для гуманітарного заклику збору коштів Україні – Disasters Emergency Committee (DEC Ukraine), який було запущено 3 березня 2022 року у Великій Британії. 


Щороку невеликій кількості покупців у всьому світі доступна певна кількість бочок Rebel Bourbon. Їх часто продають через бари та магазини обмеженими тиражами. Українська мережа супермаркетів «Сільпо» також відібрала бочку Rebel Bourbon для розливу та продажу в своїх магазинах в Україні. Але після російського вторгнення торговельна мережа не змогла реалізувати цю угоду. Початкове замовлення було зупинено за взаємною згодою Lux Row і «Сільпо», без сплати будь-яких коштів.

Коли у The Spirits Business дізналися про цю історію, вирішили об’єднатися з Lux Row, щоб допомогти українцям. Тож бочку Rebel Bourbon було передано на аукціон компанії The Spirits Business, а виручені кошти підуть до DEC Ukraine.

Меліта Кілі (Melita Kiely), редактор The Spirits Business, сказала: «Як і багатьом людям, мені боляче спостерігати війну, яку розв’язала росія проти України… Дуже тішить, що Rebel Bourbon буде не тільки цінним придбанням для учасника, який переможе, але й підтримає важливу справу».

Переможець аукціону отримає від 200 до 240 пляшок Rebel Bourbon об’ємом 750 мл. Остаточна кількість пляшок може змінюватися через випаровування віскі («частка ангела»), коли він буде витримуватися в Бардстауні, штат Кентуккі, США. Бочку розіллють у пляшки та відправлять до Великої Британії у вересні 2022 року.

The Spirits Business проводить аукціон з 29 червня по 29 липня. Для аукціону встановлено стартову ціну в 5000 фунтів стерлінгів (5967 доларів США), до речі, роздрібна вартість цих бочок зазвичай перевищує 8000 фунтів (9550 доларів США). 

Грег Меффорд (Greg Mefford), директор з міжнародних продажів Luxco, сказав: «Ми сподіваємося, що це підвищить інтерес до аукціону, який знаходить нових господарів  Rebel Bourbon і збирає кошти для людей, які постраждали від війни в Україні».

 

За матеріалами: www.thedrinksbusiness.com

Фото: www.thedrinksbusiness.com

X
Украина