Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Château Mukhrani

У Château Mukhrani відбудеться Merano International Wine Festival 2023

23.05.2023, Новини

Переможець премії Wine Travel Awards – Château Mukhrani другий рік поспіль приймає під своїм дахом відомий винний фестиваль.


Перший Merano International Wine Festival відбувся у 1992 році в місті Мерано в Південному Тиролі. Це був перший винний фестиваль у Європі, який згодом став провідною подією не лише в Італії, а й на міжнародному рівні, а також традиційним місцем зустрічі як професіоналів, так і вайнловерів.

У 2022 році Merano Wine Festival вперше вийшов за межі Італії, тоді він відбувся у Château Mukhrani (Грузія), у партнерстві з Association Georgian Wine.

Нагадуємо, Château Mukhrani переможець премії Wine Travel Awards 2021-2022 у категорії Must Visit, та фіналіст Wine Travel Awards 2022-2023 у двух категоріях – Must Visit та Event of the year (Harvest Celebration at Chateau Mukhrani).

Цього року Merano Wine Festival відбудеться також у Château Mukhrani – у нещодавно побудованій оранжереї. Дата заходу – 11 червня.

Merano International Wine Festival обіцяє бути насиченим і подарувати масу незабутніх вражень відвідувачам свята, причому різного віку. У програмі заходу виставка вин із різних регіонів Грузії, а також Італії та Туреччини (понад 350 найменувань), виставка продуктів харчування та гастрономічних інгредієнтів, семінари, дегустації вин, кулінарні майстер-класи грузинської та турецької кухонь, дитяча розважальна зона.

Зв’язатися з організаторами та отримати додаткову інформацію можна написавши лист на електронну пошту 1878@mukhrani.com

Детальна інформація про програму Merano International Wine Festival та купівлю квитків тут https://www.facebook.com/events/197463889770170?ref=newsfeed

X
Украина