Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Beykush Winery

Україна – це краса у всьому

05.09.2022, Новини Автор: Олександра Бантишева

Beykush Winery змінила дизайн вин «Артанія». Для етикеток вінтажу 2021 року виноробня обрала роботи сучасних українських художників.


За час повномасштабного вторгнення росії в Україну кожен з нас усвідомив, що ми не лише помилково вважали їх братами, а й марно думали, що вони люди… Окупанти завдають шкоди не лише життям людей, житловим будинкам та інфраструктурі міст, а й українському мистецтву, бажаючи стерти з лиця землі нашу ідентичність.

Beykush Winery

Так у Маріуполі було перетворено на попіл Драматичний театр, внаслідок обстрілу міста зруйновано будівлю Художнього музею імені Архіпа Куїнджі, де зберігалися роботи українських художників Івана Айвазовського, Миколи Глущенка, Тетяни Яблонської, Михайла Дерегуса та інших. У Іванкові, що на Київщині, варвари спалили історико-краєзнавчий музей, у якому були роботи відомої української художниці Марії Приймаченко. Щоправда, пізніше стало відомо, що місцеві жителі врятували безцінні полотна, передчасно сховавши їх у своїх будинках. Ракетною атакою пошкоджено  меморіальний комплекс Бабин Яр та будівля, де планувалося будівництво Музею Голокосту у Східній Європі. Агресори спалили церкву Різдва Пресвятої Богородиці, збудовану у 1862 році… Всього, з 24 лютого 2022 року, в Україні зруйновано понад 50 об’єктів культурної спадщини.

Але Україна вистоїть, ми переможемо і все відбудуємо. А поки що, не зважаючи на нестерпний біль, від якого потерпає наша земля, ми хочемо асоціюватися у світі не тільки зі словом «війна», а й розповідати про добро та культуру, гарні вина і працьовитих людей, які їх роблять. Учасник Wine Travel Awards у номінації The Visiting Card of the Country категорія Must Visit – сімейна виноробня Beykush Winery (Миколаївська область), змінила дизайн вин «Артанія», кожен новий вінтаж тепер буде з новими ілюстраціями від сучасних українських художників. Тому що Україна – це краса у всьому, навіть у пляшці вина.

Beykush Winery

Для етикеток вінтажу 2021 року Beykush Winery обрала роботи Ольги Штонди, Євгенії Гайдамаки, а також Tubik Studio – digital-агентства, що створює стильні ілюстрації, графічний та моушн-дизайн для брендів.

«Самі вина, як і завжди, є обличчя (смак) нашого регіону, – каже Євген Шнейдеріс. – Це ассамбляжі всього, що росте у нас на винограднику. Біле вино – це бленд Chardonnay, Pinot Gris, Rkatsiteli, Riesling, Sauvignon Blanc, Chenin Blanc. Розе – це Pinot Gris і Pinot Noir. Червоне –  Cabernet Sauvignon, Merlot, Rubin, Malbec, Tempranillo, Saperavi».

Beykush Winery.

Нагадаємо, що на Першої церемонії нагородження переможців Wine Travel Awards, яка відбувалась на London Wine Fair 2022, на дегустації вин членів спільноти WTA серед номінантів з України були представлені, в тому числі, і вина Beykush Winery.

Від Decanter World Wine Awards 2022 виноробня Beykush отримала чотири бронзових, дві срібні, та одну золоту медаль.

Вина у новому дизайні можна придбати в інтернет магазині Beykush Winery. Половина виручених грошей від продажів у вересні піде до громадської організації «Мрій Дій» та будуть спрямовані на гуманітарну підтримку жителів Миколаєва.

Художники, яки мають бажання запропонувати свої роботи для етикеток вінтажу 2022 року, можуть вже надсилати їх разом з посиланням на свої портфоліо до Beykush Winery.

Фото: facebook.com/eugene.shneyderis, the-village.com.ua

X
Украина