Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Перемагають всі: в Лондоні відбудеться Перша Церемонія нагородження Wine Travel Awards

02.06.2022, Новини Автор: Ірина Чернова

На столицю Великої Британії, що у перший вікенд червня святкуватиме 70-річний ювілей перебування на престолі королеви Єлизавети II, одразу потому – з 7 по 9 червня – чекає ще одна яскрава подія – ювілейна (40!) виставка London Wine Fair 2022.


Традиційно, протягом принаймні останнього десятиліття, інформаційним партнером найавторитетнішого винного хабу Британії виступає Комунікаційна медіагрупа Drinks+. Але цього року і у  Drinks+ особливий формат участі: в рамках London Wine Fair 2022, 8 червня 2022 року о 12.30-14.30 в «Industry Briefing Room», відбудеться Перша Церемонія вручення нагород Wine Travel Awards (нового проєкту медіагрупи). Усім бажаючим зареєструватися можна за посиланням.

Під час церемонії організатори Wine Travel Awards вручатимуть переможцям дипломи, трофі та подарункові сертифікати від спонсорів премії. Втім, у Wine Travel Awards немає тих, хто програв. І в цьому – основна фішка проєкту: місця та призи – лише вишенька на торті. А main dish проєкту – масштабна рекламна кампанія для кожного номінанта, що триває протягом року і включає як діджитал ресурси, так і офлайн активності – такі, як участь у наймасштабніших виставках світу. Вже на сьогодні номінанти були представлені у цілій низці заходів – в Україні, Італії, Угорщині, а також у масштабних виставках – таких як ProWein (5700 експонентів + 38 000 відвідувачів із 145 країн світу) та  Vinitaly  (4400 експонентів та 25000 відвідувачів з 139 країн). Тепер це – London Wine Fair. А згодом – Balkans International Wine Competition-2022 (Афіни) та прем’єрна Bordeaux Wine Week. Враховуючи аудиторії, в тому числі онлайн, на які презентувалася інформація щодо номінантів Wine Travel Awards, на сьогодні обізнаність з цим проєктом сягає цифри майже в півмільйона операторів винної та туристичної галузі.

В усіх цих заходах Wine Travel Awards представлено в сучасних та різноманітних форматах: з принт рекламою, електронними каталогами, тейстингами та презентаціями.

Зокрема, в рамках Першої Церемонії Wine Travel Awards в Лондоні буде проведено дегустацію вин номінантів та спонсорів:

  • F.W. Langguth Erben (Germany)
  • Prince Trubetskoi Winery (Ukraine)
  • Shumi Winery (Georgia)
  • Shabo Winery (Ukraine)
  • Castel Mimi (Moldova)
  •  Beykush Winery (Ukraine)
  • Chateau Mukhrani (Georgia)
  • 46 Parallel Wine Group (Ukraine)
  • Father’s Wine (Ukraine)
  • «Armenia Wine» Factory LLC (Armenia)
  • Stakhovsky Wines (Ukraine)
  • Honey Badger (Ukraine)

Кругова дегустація супроводжуватиметься фуршетом-презентацією страви української кухні від відомого вітчизняного шеф-кухаря, гастродипломата та телеведучого Юрія Ковриженка. Юрій є членом Disciples Escoffier International та володарем премій Global Chef Awards 2017, Ambassador of Taste for Global Gastronomy 2021, 2022; золотої медалі Best of Gastronomy 2021.

Завважимо, що на теренах London Wine Fair 2022 також буде розташований стенд Drinks+ (С66 у GRAND HALL, Ground Level), де протягом трьох днів можна продегустувати продукцію номінантів Wine Travel Awards з різних країн світу: Shumi Winery, Chateau Mukhrani, Castel Mimi, F.W. Langguth Erben, «Armenia Wine» Factory LLC. А номінанти премії від України будуть усі три дні виставки доступні для тейстинга на стенді Wines of Ukraine, організованому з ініціативи London Wine Fair та в тандемі з Drinks+ і ТОВ «Укрсадвинпром».

Чекаємо на вас на Першій Церемонії вручення премії Wine Travel Awards  і на стендах С66 та E30!

X
Украина