Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Worldwide œufs en meurette Championship

Українських шефів запрошують до участі у світовому чемпіонаті з приготування œufs en meurette

30.08.2022, Новини

Worldwide œufs en meurette Championship вже вчетверте організовується у Château du Clos de Vougeot. Цього року чемпіонат проходитиме 9 жовтня за участі шефів з різних куточків світу. Така можливість також є відкритою для професійних шеф-кухарів з України.


Château du Clos de Vougeot, мабуть, є найбільш культовим та символічним місцем, коли йдеться про бургундський рецепт œufs en meurette, який готують у всьому світі. Яйця-пашот подаються у соусі meurette або соусі бургиньон, до якого входять бургундське червоне вино, бекон, цибуля-шалот, підсмажена на вершковому маслі.

Worldwide œufs en meurette Championship

Захід Worldwide œufs en meurette Days, який став номінантом та переможцем публічного голосування Wine Travel Awards 2021-2022 у категорії «Магніт регіону», відбудеться 8-9 жовтня з насиченою програмою. Дегустації, конкурси аматорів та майбутніх шефів, які зараз здобувають цю професію в вищих навчальних закладах Франції, чемпіонат професійних шефів з усього світу, хто полюбляє французьку кухню, урочиста вечеря пройдуть протягом цих двох днів.

Worldwide œufs en meurette Championship

Минулого року 13 кухарів взяли участь у Всесвітньому чемпіонаті з приготування œufs en meurette. Переможцем 2021 року став Грегорі Куйєрон (Gregory Cuilleron), шеф-кухар ресторану Le Cinq Mains у Ліоні.

Gregory Cuilleron

Зараз проходить прийом заявок на участь у Worldwide œufs en meurette Championship 2022. Завантажте файл заявки тут та надішліть його електронною поштою на адресу: thibaud.monfourny@closdevougeot.info

Worldwide œufs en meurette Championship

Дедлайн подачі заявок припадає на 9 вересня. Якщо у вас виникнуть запитання, можете також звертатися до нашої редакції.

X
Украина