Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківWorldwide œufs en meurette Championship вже вчетверте організовується у Château du Clos de Vougeot. Цього року чемпіонат проходитиме 9 жовтня за участі шефів з різних куточків світу. Така можливість також є відкритою для професійних шеф-кухарів з України.
Château du Clos de Vougeot, мабуть, є найбільш культовим та символічним місцем, коли йдеться про бургундський рецепт œufs en meurette, який готують у всьому світі. Яйця-пашот подаються у соусі meurette або соусі бургиньон, до якого входять бургундське червоне вино, бекон, цибуля-шалот, підсмажена на вершковому маслі.
Захід Worldwide œufs en meurette Days, який став номінантом та переможцем публічного голосування Wine Travel Awards 2021-2022 у категорії «Магніт регіону», відбудеться 8-9 жовтня з насиченою програмою. Дегустації, конкурси аматорів та майбутніх шефів, які зараз здобувають цю професію в вищих навчальних закладах Франції, чемпіонат професійних шефів з усього світу, хто полюбляє французьку кухню, урочиста вечеря пройдуть протягом цих двох днів.
Минулого року 13 кухарів взяли участь у Всесвітньому чемпіонаті з приготування œufs en meurette. Переможцем 2021 року став Грегорі Куйєрон (Gregory Cuilleron), шеф-кухар ресторану Le Cinq Mains у Ліоні.
Зараз проходить прийом заявок на участь у Worldwide œufs en meurette Championship 2022. Завантажте файл заявки тут та надішліть його електронною поштою на адресу: thibaud.monfourny@closdevougeot.info
Дедлайн подачі заявок припадає на 9 вересня. Якщо у вас виникнуть запитання, можете також звертатися до нашої редакції.