Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wines of Tuscany

Великі вина Тоскани об’єднуються в аукціоні «Вина за мир»

08.04.2022, Новини

Кошти від торгів будуть передані на користь українських біженців, які постраждали від військової агресії.


Consortium of Brunello di Montalcino DOCG у співпраці з Consortium Chianti Classico DOCG та Consortium Bolgheri & Bolgheri Sassicaia DOC об’єднають зусилля на Vinitaly 2022, щоб провести благодійний аукціон на користь українців, які постраждали від війни.

Три консорціуми Тоскани об’єднуються задля єдиної місії, присвяченої українцям-жертвам російської військової агресії. Brunello di Montalcino DOCG, Chianti Classico DOCG та Consortium Bolgheri & Bolgheri Sassicaia DOC виставлять понад 30 лотів – дорогі марочні вина – на аукціоні 11 квітня, який відбудеться в рамках Vinitaly 2022. Аукціон відбудеться завдяки технічній підтримці Sotheby’s Italia, допомозі FieraMente, що спеціалізується на просуванні та логістиці італійських вин на міжнародному ринку, а також Veronafiere, яка надала безпрецедентну підтримку цій унікальній події.

Кошти будуть збиратися та розподілятися римо-католицькою Архієпархією Сієни-Коле-ді-Валь-д’Ельса-Монтальчіно (Тоскана).

«Трійка брендів, що представляють світ висококласного італійського вина, здійснюють цей проєкт як знак милосердя та солідарності з українським народом, глибоко пораненим війною, яка вирує в країні вже більше місяця, – каже Ронато Ротелліні (Ronato Rotellini), генеральний секретар Архієпархії Сієні-Коле-ді-Валь-д’Ельса-Монтальчіне. – Три марки,  що символізують найкращу продукцію, на якій стоїть напис «Зроблено в Італії», оголосили про благодійність, таку бажану і підтримувану Папою Франциском».

Взяти участь в аукціоні можна онлайн через платформу Bidinside.

X
Украина