Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinexposium

Vinexposium збирається проводити окрему виставку міцних спиртних напоїв

01.12.2022, Новини

Організатор Wine Paris та Vinexpo Paris – Vinexposium, розглядає можливість у найближчі роки запуску окремої виставки міцних спиртних напоїв. Це може статися у 2025 чи 2026 році.


Wine Paris & Vinexpo Paris-2023 відбудеться у Парижі з 13 по 15 лютого. Організатори кажуть, що виставка залучить удвічі більше міжнародних експонентів порівняно з попереднім заходом. Очікується, що у 2023 році участь візьмуть близько 3500 виробників.

Vinexposium

Говорячи про сектор міцних спиртних напоїв на майбутній виставці в Парижі, генеральний директор Vinexposium – Родольф Ламейз (Rodolphe Lameyse), назвав цей сегмент ринку «надзвичайно захоплюючим», оскільки кількість експонентів на виставці «наступного року збільшиться на 40%».

Сегмент міцних спиртних напоїв – Be Spirits, на майбутньому заході матиме власний зал – «Зал N2» та подовжені години роботи: відвідувачам буде дозволено залишатися у цій зоні до 20.00, тоді як інші зали закриватимуться о 18.00 та 19.00, залежно від дня тижня. Родольф Ламейз сказав, що через два роки він хотів би перетворити цю зону на самостійний захід.

Vinexposium

«Якщо ми зможемо зробити Be Spirits окремим заходом, ми обов’язково скористаємось цією можливістю, – сказав Ламейз. – Найімовірніше, це буде у 2025 чи 2026 році».

Також Родольф Ламейз додав, що на виставці встановлять 40-метровий Infinity Bar, який вперше було встановлено на минулому заході Vinexpo Paris. Однак, якщо цього року Infinity Bar був заповнений французькими барами, то наступного року він стане міжнародним простором.

Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: facebook.com/Vinexposium, vinexposium.com

X
Украина