Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Proudly Ukrainian

Вино від 46 Parallel: святкуймо разом!  

18.08.2021, Вино

До 30-ї річниці Незалежності України 46 Parallel презентує нове вино «Proudly Ukrainian». 


«Proudly Ukrainian» – саме так називається лімітований реліз авторських преміальних вин з колекції Grand Admiral, створений виноробами компанії 46 Parallel Wine Group до 30-річчя Незалежності України.

Grand Admiral Merlot-Cabernet Sauvignon Proudly Ukrainian – це унікальний купаж, що створений із кращого українського винограду врожаю 2018 року. Преміальне авторське марочне вино представлене лімітованим накладом – всього 530 пляшок, характеризується неперевершеною ароматикою і розкішшю смаку, а також має насичений відтінок, властивий класичному бордоському бленду. Вино витримане 24 місяці у французьких барріках компанії Seguin Moreau рівня обпалу «medium» та «medium+» та відзначене подальшою витримкою у пляшці. Вишукане повнотіле вино з м’якими танінами, складною структурою з відтінками вишні, сливи, чорних ягід, шоколаду та сап’яну точно не залишить байдужими найвибагливіших винних гурманів.

Вино 46 Parallel


Анна Горкун, СЕО та власниця 46 Parallel Wine Group:

«Ми створюємо наші вина з гордістю за Україну. Щиро пишаємось тим, що наша компанія розвивається на незалежному українському ґрунті. Святкуємо 30 років Незалежності лімітованою колекцією вин Proudly Ukrainian, яким висловлюємо свою щиру вдячність всім тим, хто будує сильну, вільну, успішну Україну».

Унікальним з точки зору естетики бренду є оформлення нового релізу – кругова етикетка підкреслює урочистість події, якій воно присвячене.


Артем Гусєв, Associate Creative Director Tabasco:

«Білим кольором етикетки ми хотіли підкреслити унікальність вина і важливість самої події – 30-річчя Незалежності України. Одним із завдань було виділити його в лінійці, зберігши впізнаваність стилю бренду 46 Parallel. Маршрути мандрівників і дослідників, які лежать в основі дизайну, були з легкістю прокладені на мапі України. А нова назва дзвінко говорить про філософію бренду і його українське коріння».

46 Parallel Wine Group співпрацює з командою Tabasco від самого початку заснування. Нестандартні ідеї та дизайнерські рішення дозволили успішно реалізувати проект із виводу брендів компанії на український ринок. Новий купаж вже встигли високо оцінити експерти – вино отримало золоту медаль на конкурсі Odessa Wine & Spirits Awards.

X
Украина