Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

ProWein 2023

Вітаємо Wine Travel Awards на ProWein 2023!

20.03.2023, Новини

Цього року Wine Travel Awards вже вдруге зайняла своє почесне місце на світовій виставці вина та алкогольних напоїв №1 ProWein. 


У неділю стартувала Міжнародна виставка сектору вин та спиртних напоїв у Дюссельдорфі, де Комунікаційна медіа-група Drinks+ представляє власний проект Wine Travel Awards.

Wine Travel Awards – унікальний український стартап, який розпочав свою роботу у найтяжчий для країни час і вистояв попри всі складнощі, зібравши ком’юніті професіоналів винної індустрії від виноградарів та виноробів до блогерів і різноманітних навчальних закладів. Крім того, WTA обрано з десятків видатних світових ініціатив як успішний стартап для нової міжнародної програми в Інкубаторі Bernard Magrez Start-Up Win на 2023 рік. Наразі триває другий рік цієї міжнародної винної премії і вже вдруге побачило світ спеціальне видання WTA Guide.

Серед 6000 експонентів із понад 60 країн, які зараз демонструють свій асортимент у 13 залах виставкового центру Дюссельдорф, з Wine Travel Awards Guide можна ознайомитися на стенді міжнародної преси International Trade Press. 

Путівник WTA на ProWein 2023 представлений у друкованій і цифровій версіях.

Електронна версія буде доступна на сайті ProWein протягом року. Крім того відвідувачі ProWein мають змогу відсканувати QR-код із плакатів, що розміщені у залах виставки, який виведе до цифрового WTA Guide. Він також буде доступний на сайтах WTA, Drinks+ та наших партнерів цілий рік та поширюється через електронний маркетинг.

У WTA Guide міститься інформація про виноробні з усього світу та інші цікаві локації виновиробників, а також розповіді про амбасадорів та інфлюенсерів, які стали номінантами цьогорічної премії. 

Цього року у рамках ProWein 2023 команда Wine Travel Awards проведе презентацію проєкта та особливу дегустацію шести вин від українських виноробів. Ми відібрали найкращих з найкращих!

ProWein 2023

Приєднуйтесь у вівторок 21 березня 2023 року – 16.00 / Зал 13 (Форум 13.2).

Крім того, українські виробники вперше представлені на ProWein колективним стендом, який вже у перші дні виставки викликав підвищену цікавість до українського вина та бренду Wines of Ukraine.

X
Украина