Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Austrian Wine

Врожай 2023 року. Гарний прогноз для Австрії незважаючи на примхливу погоду

08.09.2023, Вино

За попередніми оцінками, прогнозується що обсяг складе близько 2,3 млн гектолітрів. Для австрійського виноробства планується ще один успішний рік. Окрім високої якості вина, успіх галузі можна пояснити позитивними експортними тенденціями та прихильністю австрійців до вин своєї країни.


«Після складного кліматично сезону, ми прогнозуємо, що врожай вина складе близько 2,3 мільйона гектолітрів, це трохи менше, ніж обсяг попереднього року. Ми очікуємо вино дуже хорошої якості і пояснюємо це чергуванням дощів та спекотної погоди, а отже ідеальний баланс було встановлено, – каже Йоганнес Шмукеншлагер (Johannes Schmuckenschlager), президент Австрійської асоціації виноградарів. – Однак високі витрати на виробництво все ще викликають занепокоєння у виноградарів».

Австрія

Кріс Йорк (Chris Yorke), генеральний директор Австрійської ради з маркетингу вин (Austrian Wine), також позитивно висловився про прогноз на 2023 рік. «Ще з одним відмінним урожаєм ми тримаємо курс на продовження успішного зростання австрійського вина, включаючи міжнародні ринки. Незважаючи на складну ситуацію за останні кілька років, нашим виноробам у 2022 році вдалося збільшити обсяги експорту. На внутрішньому ринку випуск Sturm знаменує початок ключового періоду продажів. Також для підвищення доходів Austrian Wine зосереджується на таких сферах як винний туризм, просування високоякісного Riedenwein, Reserve для святкового сезону, а також ігристих винах Австрії».

Джерело: austrianwine.com

X
Украина