Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Paris

Відтепер Wine Paris!

18.07.2024, Новини

Флагманський міжнародний захід індустрії вина та спиртних напоїв змінює свою назву з Wine Paris & Vinexpo Paris на Wine Paris, але залишається одним із найважливіших у галузі.


Головна виставка Vinexposium, яка відображає основні тенденції в індустрії вина та спиртних напоїв, відбудеться у Paris Expo Porte de Versailles з 10 по 12 лютого 2025 року. Виставка змінює назву на Wine Paris знаменуючи новий етап у своїй історії.

У 2024 році Drinks+ & Wine Travel Awards продовжили плідну та активну співпрацю з Wine Paris & Vinexpo Paris – виставка стала номінантом Wine Travel Awards у Enogastronomic Events / Event of the Year. У рамках партнерства на заході розповсюджувався Wine Travel Awards Guide 2022-2023 – унікальний друкований та цифровий каталог, що об’єднує учасників спільноти WTA.

Wine Paris & Vinexpo Paris

З роками міжнародна привабливість заходу зростає. У 2025 році три зали будуть присвячені виключно міжнародним виробникам. Центром великого та різноманітного вибору міжнародної продукції стане зал 4. Італії, що стала неймовірно популярною з 2023 року, належатиме окремий зал 6. Секція спиртних та крафтових напоїв (зокрема, пива, сидру та No/Low) – стає все більш інтернаціональною, про що свідчать вже зареєстровані понад 50 експонентів з 13 країн (зал 5).

Домом для всіх французьких виноробних регіонів, чия непохитна відданість виставці становить основу її успіху, стануть три рівні залу 7.

Wine Paris & Vinexpo Paris

У лютому 2024 року флагманський захід групи Vinexposium зібрав понад 4000 експонентів з 48 країн-виробників, 41 253 відвідувачів з 137 країн, відбулося понад 100 заходів, семінарів, дегустацій та конференцій.

«З 2020 року міжнародне охоплення Wine Paris стало одним із стовпів її розвитку. Виставка виконує свої обіцянки та підтверджує свою роль заходу, обов’язкового для відвідування. Наш обов’язок — підтримати галузь у період глобальних викликів, а саме – геополітична напруга, екологічні проблеми, зміну споживчих моделей», – каже Родольф Ламейз (Rodolphe Lameyse), генеральний директор Vinexposium.

Більше інформації на сайті.

Фото: facebook.com/Vinexposium

X
Украина