Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Paths

Wine Paths

23.05.2022, Винні дороги

Tel.: +33557784347
Email: contact@winepaths.com
Web: www.winepaths.com/
Address: 49 Rue Camille Godard 33000 Bordeaux, France


Wine Paths – це всесвітній цифровий туроператор, який пропонує розкішні вина, міцні алкогольні напої та вишукані подорожі. Наразі агенція представляє понад 350 найкращих маєтків, 5-зіркові помешкання серед виноградників, ресторани, відзначені зірками Мішлен, а також визнаних локальних експертів з подорожей у різних напрямках світу.

Wine Paths

Історія Wine Paths розпочалась 5 років тому. Її засновник Стефан Тіллеман (Stephane Tillement), серійний туристичний підприємець з більш ніж 30-річним досвідом роботи в індустрії розкішних подорожей. Власник кількох туристичних компаній, що надають першокласні послуги в основному компаніям виноробної промисловості у Франції та за кордоном, а також член двох консультативних європейських порад (ACCOR та MARRIOTT), його мережа контактів стала справжнім активом для компанії.

Wine Paths

На сайті компанії винні покупці можуть спланувати свою винну подорож за допомогою місцевого експерта з подорожей у регіон, який вони хотіли б відвідати, за індивідуальною програмою.

Wine Paths

Wine Paths стала переможцем Wine Travel Awards 2021-2022 в номінації «Амбасадор».

Переможці WTA будуть офіційно оголошені та нагороджені на церемонії вручення нагород Wine Travel Awards, яка відбудеться в «Industry Briefing Room» на London Wine Fair 8 червня 2022 року о 12.30-14.30. У рамках заходу команди Drinks+ та Wine Travel Awards організовують дегустацію вин номінантів та партнерів WTA з усього світу, в тому числі з України.

 

Drinks+ рекомендує
X
Украина