Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WTA

Wine Travel Awards на London Wine Fair 2023

17.05.2023, Новини

На стенді L49 п WTA та Drinks+ з першого дня ярмарку триває активна та плідна робота – знайомства, налогодження нових контактів і щире спілкування з партнерами та номінантами премії.


Проєкт Wine Travel Awards та Drinks+, а також спеціальне друковане та цифрове видання Wine Travel Awards Guide яскраво презентує на нашому стенді Oleksandra Hryhorieva – керівник проекту WTA.

Крім того, ми з радістю відзначаємо, що у цій міжнародній виставці також гучно й промовисто заявила про себе Україна. Вдруге на LWF широко презентовані вина України на спільному стенді під брендом Wines of Ukraine Хочемо наголосити, що на ньому представлені українські винороби, багато з яких є номінантами Wine Travel Awards

Нашій команді завжди дуже приємно зустрічати наших партнерів на таких міжнародних заходах. 

SHABO Family Winery – переможець WTA в категорії Brand – the visiting card of the country успішно представляють свої вина міжнародній винній спільноті на власному стенді. 

Команда Wine Travel Awards та Drinks+ вітає Tanya Olevska з перемогою у проекті Travel Operator of the Year – Friends Wine Travel Щиро дякуємо за підтримку та організаційну допомогу. 

Виставкові дні були плідними та насиченими. Ми провели безліч професійних зустрічей та переговорів. Спільнота WTA завжди відкрита для нових учасників.

Будь ласка, перейдіть за посиланням, щоб дізнатися більше про проект WTA та записатися на зустріч з нами: https://wta23.carrd.co/ Будемо раді зустрітися з вами та налагодити нові мости для потенційної співпраці. 

Вже сьогодні, 17 травня о 10.30 в Industry Briefing Room розпочнеться урочиста Церемонія нагородження переможців премії 2022-2023. І масштабна кругова дегустація вин Італії, Аргентини, Арменії, України, Грузії та Іспанії, яка також стартуватиме з легких та свіжих ігристих Asti!

І ще один анонс: церемонія нагородження цього року матиме продовження – майже як довгий тост грузинського тамади. Адже зустрінемось у гостинному Тбілісі!

X
Украина