Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Winexfood

Winexfood

26.05.2022, Винні дороги

Tel.: +34 965 943 090
Email: info@winexfood.com
Web: www.winexfood.com
Address: Plaza de la Constitución, 7. 03550 San Juan de Alicante, Spain


Winexfood – це сімейний бізнес, заснований у 2012 році Шухратом Хакімовим (Shukhrat Khakimov) і Луїсом Кампосом де Аскарате (Luis Campoz de Azcarate). «Ми невелика компанія, але з великими мріями та цілями», – кажуть про себе організатори проєкту.

Winexfood

Winexfood – виробник та продавець вина та продуктів харчування з сонячного узбережжя Сан-Хуан-де-Аліканте, Іспанія. Компанія виробляє та експортує понад 1000 марок вин з, більш ніж 70% іспанських апелласьонів. Вина від Winexfood можна зустріти по всьому світу – у Європі, Північній та Центральній Африці, Казахстані, Україні, Киргизстані, Китаї, Японії, Південній Африці.

Winexfood

Проект Winexfood був номінантом Wine Travel Awards 2021-2022 у номінації Brand – the Visiting Card of the Country та потрапил в фінал публічного голосування.

Winexfood

Шухрат Хакімов, один із засновників Winexfood – є засновником Shukhrat Khakimov & Viticultores – об’єднання виноробів, енологів, людей, захоплених вином та всім, що з ним пов’язане.

Winexfood

Проект Shukhrat Khakimov & Viticultores також був номінантом Wine Travel Awards 2021-2022 у номінації Progressive Approach.

Drinks+ рекомендує
X
Украина