Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Yellow Tail

Yellow Tail – нове місце виробництва

24.06.2022, Новини Автор: Drinks+

Yellow Tail тепер буде вироблятися в Чилі для китайського ринку, щоб уникнути імпортних мит.


Найбільш широко експортований австралійський винний бренд Yellow Tail представив асортимент спеціально для китайського ринку, але виготовлений в Чилі, щоб уникнути значного мита на австралійські вина.

Вино, що належить Casella Family Brands, вироблятиметься на базі одного з найбільших виробників Чилі, Santa Carolina, а асортимент отримає назву Yellow Tail World Series. Casella Family Brands пішов стопами австралійського винного гіганта Treasury Wine Estates, який так само обійшов китайські імпортні мита, випустивши в Південній Африці свій бренд Rawson’s Retreat для китайського ринку. 

Тим часом флагманський бренд Casella Family – Penfolds, який сильно залежить від експорту до Китаю, незабаром запустить свій китайський Penfolds. Цей асортимент включатиме чотири сорти – Каберне Совіньон, Шираз, Мерло та Шардоне, і буде доступний у материковому Китаї з цього місяця.

До того, як Китай ввів значні антидемпінгові мита на австралійське вино, країна входила в п’ятірку найбільших експортних ринків для Yellow Tail. Але цей бренд ніколи не був настільки залежним від Китаю, як Penfolds: на Китай припадає лише 3% річного обороту Casella в порівнянні з 25% продажів Penfolds.

Сьогодні США є найбільшим ринком Yellow Tail, на який припадає більше половини його світових продажів, при цьому бренд займає перше місце в імпортному винному бренді в країні.

X
Украина