Греція є колискою виноградарства на Європейському континенті. Отже, не дивно, що саме тут, 26-29 жовтня британська журналістка та одна з найвпливовіших винних критиків у світі – Дженсіс Робінсон та Раймондс Томсонс, найкращий сомельє світу ASI 2023, проведуть ексклюзивний захід, наповнений гармонійним поєднанням винної освіти, філософії та релаксації.
Захід від Дженсіс Робінсон (Jancis Robinson) та Раймондса Томсонса (Raimonds Tomsons) – це не просто винний тур, це повне занурення у місцеву культуру та виноробні традиції регіону Пелопоннес. Учасники відвідають такі відомі виноробні як Mercouri Estate, Brintzikis Estate, візьмуть участь у практичних дегустаціях вин та семінарах з пейрингу, дізнаються про історію вина та походження різних грецьких та міжнародних марок, прослухають тематичні лекції Едіт Холл (Edith Hall), британського антикознавця та еллініста.
«Поєднуючи задоволення від вишуканого вина з глибокими філософськими прозріннями, цей ретріт покликаний живити як розум, так і дух. Він спрямований на гармонізацію чуттєвих задоволень та інтелектуальну стимуляцію, що призводить до стану ейфорії – глибокого почуття добробуту та задоволеності», – так про майбутній захід пишуть його організатори.
«Винний ретріт» організовано у співпраці з WSPC. Гості зупиняться у Dexamenes Seaside Hotel, розкішному готелі на західному узбережжі Пелопоннесу.
Вартість 4600 євро на особу при одномісному розміщенні; 3600 євро на особу при двомісному розміщенні. Передплатникам The Purple Pages digest надається знижка у розмірі 100 євро.
Приєднуйтесь до Дженсіс та Раймондса, щоб підняти келих за вічну чарівність вина, де кожен ковток – це святкування життя.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Греція є колискою виноградарства на Європейському континенті. Отже, не дивно, що саме тут, 26-29 жовтня британська журналістка та одна з найвпливовіших винних критиків у світі – Дженсіс Робінсон та Раймондс Томсонс, найкращий сомельє світу ASI 2023, проведуть ексклюзивний захід, наповнений гармонійним поєднанням винної освіти, філософії та релаксації. Захід від Дженсіс Робінсон (Jancis Robinson) та Раймондса […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Дженсіс Робінсон та Раймондс Томсонс запрошують до Греції – серця винної культури
Організаційний комітет WTA з радістю повідомляє про початок сезонуWine Travel Awards2024-2025.
Відкриваючи цю нову главу, ми з гордістю представляємо суддів, які нам вже добре знайомі, а також розширюємо суддівську колегію новими видатними експертами. Будь ласка, знайдіть хвилинку, щоб познайомитися з цією неймовірно захоплюючою колегією. Їхній колективний досвід і свіжі погляди, поради і емпатія до цього молодого проєкту з винного туризму, організованого українською командою в найскладніші для нас часи, відіграють надважливу роль у розвитку та успіху WTA.
Наше шановне журі
Роберт Джозеф (Robert Joseph), Великобританія.
Роберт Джозеф – відомий винний критик, письменник і засновник винних конкурсів. Його досвід та знання допомогли сформувати сучасну винну критику та маркетинг. Один з визначних проєктів пана Роберта – запуск International Wine Challenge, який став еталоном оцінки якості вина в усьому світі. Він також відомий своєю освітньою роллю, мудрими та просякнутими гумором лекціями з винного бізнесу та маркетингу на різних міжнародних платформах. Роберт Джозеф є засновником Wine Intelligence, світового лідера з аналітики тенденцій та поведінки споживачів вина, а також автором низки видань з питань вина та винного туризму. З його думками і проєктами можна ознайомитися на авторському сайті.
Фелісіті Картер (Felicity Carter), Австралія.
Кар’єра Фелісіті Картер як винного журналіста триває більше десяти років, утвердивши її як одного з провідних голосів у винних ЗМІ. Вона обіймала видатні редакторські посади, зокрема була головним редактором Meininger’s Wine Business International, головного виноробного видання Німеччини, засновником та виконавчим редактором The Drop/Pix Wine – цифрової винної платформи. Робота пані Картер виходить за рамки традиційних тем вина, досліджуючи перетини вина з технологіями, стійким розвитком і тенденціями світового ринку. Фелісіті, відома своїм ретельним підходом до винної критики та здатністю захоплююче пояснювати складні проблеми, вона є шанованою фігурою як у галузі виноробства, так і в журналістиці.
Пер Карлссон (Per Karlsson), Швеція.
Відомий винний комунікатор і експерт з винного туризму, Пер Карлссон зробив значний внесок у формування ландшафту винного туризму завдяки своїй роботі як редактора та автора BKWine Magazine і Forbes. Його компанія BKWine, що встановлює стандарти для винних подорожей та гастрономічних вражень, здобула визнання за свої виняткові пропозиції. Книга пана Пера Framtidens Vin отримала премію OIV Book Award, що підкреслює прихильність автора до просування принципів сталого розвитку у виноробній галузі та освіти світової аудиторії щодо важливості охорони навколишнього середовища у виноградарстві.
Проф. д-р проф. Гергей Сольнокі (Prof. Dr. Prof. h.c. Gergely Szolnoki), Греція/Німеччина.
Професор Гергей Сольнокі є відомим авторитетом у галузі дослідження ринку вина та сталого винного туризму. Зараз він є професором Університету Гайзенхайма в Німеччині та почесним професором Університету Західної Аттики в Афінах. Дослідження пана Сальнокі охоплюють поведінку споживачів, спілкування в соціальних мережах, тенденції органічного вина та аналіз ринку. Відданість сталому винному туризму принесла йому міжнародне визнання, зокрема OIV Book Award за його співавторські роботи про інноваційні моделі винного туризму. Крім того, Гергей Сольнокі є делегатом Міжнародної організації виноградарства та вина (OIV), беручи участь у глобальних дискусіях щодо економіки винної галузі та стійкості винного туризму.
Стефан Баде (Stephane Badet), Франція.
Стефан Баде поєднує академічну майстерність і практичний досвід як викладач Університету Бордо та EPL Bordeaux, де він навчає майбутніх професіоналів вина. Його роль консультанта включає роботу з міжнародними організаціями, такими як Interco NA та FAO, а також національними органами, такими як Міністерство сільського господарства та продовольства Франції, де він зосереджується на сталому розвитку виноробства. Пан Стефан також тісно співпрацює з посольствами Франції та Німеччини, консультуючи дипломатичні ініціативи та проєкти, пов’язані з вином.
Янг Шен (Yang Shen), Китай, Нова Зеландія.
Янг Шен родом із Ченду, столиці провінції Сичуань, що на південному заході Китаю. Він є директором Cloudy Bay, однієї з найвидатніших виноробних компаній Нової Зеландії, яка відома своїми винятковими винами. Подорож пана Шена у світ вина почалася з пляшки найстарішого виноробного господарства Китаю – ChangYu. Але відкриття світу вина у глобальному його розумінні відбулося, коли дядько Янг Шена – Мішель Сю (Michel Xu) познайомив племінника з французьким вином. Він вивчав виноградарство та виноробство у престижних навчальних закладах Франції, перш ніж розпочати кар’єру, яка привела його до ключових посад у Moët Hennessy та Diageo. Керівництво Chandon China сприяло значному просуванню діяльності компанії. Пан Янг вільно володіє трьома мовами. Під його керівництвом Cloudy Bay продовжує підтримувати свою репутацію провідного імені в портфоліо LVMH.
Нові судді:
Пол Вагнер (Paul Wagner), США.
Пол Вагнер — видатний лідер у винній індустрії, відомий своєю стратегічною проникливістю, маркетинговими інноваціями та участю у винному туризмі та освіті. Як засновник Balzac Communications & Marketing він відіграв важливу роль у просуванні світових винних брендів за допомогою креативних рекламних кампаній. У його книзі Wine Marketing & Sales, що було написано у співавторстві з Ліз Тах (Liz Thach) та Джейнін Олсен (Janeen Olsen), розглядаються складнощі насиченого ринку та встановлюються галузеві стандарти. Пол Вагнер також є суддею численних престижних винних конкурсів, він невпинно ділиться своїм досвідом на світових винних конференціях і виступає як старший консультант, формуючи стратегії винного туризму та маркетингу по всьому світу.
Будучи Майстром Вина з багатим досвідом у сфері міжнародної освіти та консультування, Річард Бемпфілд є провідною фігурою в оцінці вина. Його кар’єра в роздрібній торгівлі стартувала в юнацькі роки і проклала шлях до найвищого реному у світовому винному бізнесі. Значною мірою багаж досвіду склався під час його управління європейськими операціями Brown Brothers. Наразі, маючи власну консалтингову практику, пан Річард консультує вражаючий список клієнтів, включаючи як відомих виробників вина, так і початківців, а також операторів рітейлу. Він є палким прихильником сталого розвитку, беручи участь у глобальних ініціативах, таких як міжнародний «Круглий стіл з екологічно чистого вина», метою якого є сприяння співпраці між усіма ланками створення вартості вина для забезпечення більш стійкого майбутнього. Річард Бемпфілд є відомим і авторитетним винним письменником.
Пол Роберт Блом (Paul Robert Blom), Нідерланди.
Пол Роберт Блом, відомий експерт з вина та алкогольних напоїв, розпочав свою видатну кар’єру в Амстердамі у 1965 році. Він є ключовою фігурою в оцінюванні вина та винній освіті. Понад п’ять десятиліть пан Блом обіймав посаду судді на великих винних змаганнях на різних континентах – від Європи до Північної Америки та Південної Африки. Крім суддівства, Пол Роберт Блом присвятив понад 33 роки навчанню початківців професіоналів у галузі виноробства, зосереджуючись на недооцінених винних регіонах та сортах. Співпраця пана Блома з такими відомими діячами, як Г’ю Джонсон (Hugh Johnson) і Дженсіс Робінсон (Jancis Robinson), збагатила впливові винні видання, зокрема «Кишенькову книгу про вино» та «Всесвітній винний атлас». Пол Роберт Блом має титул Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (Кавалер ордена Оранж-Нассау) та визнання першої в історії «Виноробної особистості Балкан».
Меттью Хоркі (Matthew Horkey), США.
Доктор Меттью Хоркі – викладач вина та творець контенту, розпочав свою кар’єру у світі вина у 2015 році під час всесвітньої творчої відпустки й з тих пір став відомим голосом у винному співтоваристві. Він написав багато творів, включаючи три впливові книги про вино та численні статті, а також створив величезну кількість відео, доступних на його каналі YouTube. Глибоке занурення пана Метью у знання про виноробні регіони світу зробило його авторитетним суддею винних конкурсів у всьому світі.
Марінела Арделеан (Marinela Ardelean), Румунія.
Марінела Арделеан, яка має ступінь магістра ділового адміністрування та доктора філософії з маркетингу, є видатною, визнаною за свій великий внесок у галузь, фігурою у виноробній промисловості Європи. Її новаторська книга, яка поєднує румунські вина з італійською кухнею, демонструє інноваційний підхід до міжкультурного гастрономічного досвіду і підкреслює глибоке захоплення автора італійською культурою та румунським вином. Ця книга, разом із стратегічними зусиллями пані Марінели щодо просування румунських вин, зробила вагомий внесок у міжнародний авторитет Марінели Арделеан. Вона також веде курс професійного розвитку з сенсорного аналізу та поєднання вина і їжі в Італійській академії шеф-кухарів. Її академічні навички та галузеві знання відіграли важливу роль у сприянні кращому розумінню та оцінці недостатньо представлених виноробних регіонів, що зробило її ключовим амбасодором нових винних територій у світовій винній спільноті.
Філіппо Маньяні (Filippo Magnani), Італія.
Філіппо Маньяні, італійський експерт з винних подорожей, у 1999 році заснував Fufluns Ltd, консьєрж-службу з винного туризму. Випускник Університету економіки у Флоренції, він також отримав ступінь магістра ділового адміністрування в Брайтонському університеті. Пан Маньяні має сертифікати Le Conseil Interprofessionnel du Vin de Bordeaux та WSET у Лондоні. Як шанований винний письменник він публікується у кількох поважних виданнях та має власний блог Tales behind the wine. Філіппо Маньяні є активним членом кількох винних асоціацій і суддею міжнародних винних конкурсів. Його внесок у винну спільноту охоплює освіту та маркетинг, розкриває багатство італійської винної культури.
♥ ♥ ♥ Команда Wine Travel Awards також висловлює щиру вдячність суддям минулого сезону: Ніні Бассе (Nina Basset) і Флоренс Кетіярд (Florence Cathiard), які зробили значний внесок у те, щоб WTA 2023-2024 (третє видання), стало потужним і всеосяжним. Ми також вдячні всім нашим суддям за попередні роки та друзям, які зробили великий внесок у те, щоб наш проєкт відображав сектор винного туризму та приносив користь членам WTA. Велика персональна подяка доктору Рікардо Нуньєсу (Dr. Ricardo Nunez) – він одним з перших повірив і усебічно підтримав наш проєкт; Тіму Ханні MW (Tim Hanni) – який попри надзвичайну завантаженість, з-за океану надсилав свої експертні оцінки і поради; Естер Гарсіа Адрадос (Ester Garcia Adrados), Хав’єру де лас Муеласу (Javier de las Muelas), Фіоні Моррісон MW (Fiona Morrison), Філіпу Массолу (Philippe Massol), Ользі Буссінелло (Olga Bussinello), Ейнат Кляйн (Einat Klein), Саверіо Савіо (Saverio Savio) та Максиміліану Тафелю (Maximilian Tafel) і багатьом іншим персонам, які надавали нам фахову допомогу на цьому шляху довжиною в три непростих роки.♥♥♥
Завершивши формування нашого зіркового пулу експертів світового класу з вина для Wine Travel Awards 2024-2025, ми готуємося до сезону, який обіцяє бути надзвичайно цікавим. Наші судді налаштовані на те, щоб унікальне комьюніті, яке вони оберуть, відображало широкий й різноманітний світ винного туризму без кордонів. Долучайтеся!
Слідкуйте за нашими анонсами івентів та публікаціями! Ми розглядаємо винний туризм як можливість для всієї галузі винного бізнесу спілкуватися з людьми різного походження та профілів. Ми прагнемо зробити WTA яскравою подією року у винному туризмі, відзначаючи досвід, пристрасть та наполегливу працю, які рухають цілу індустрію.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Організаційний комітет WTA з радістю повідомляє про початок сезону Wine Travel Awards 2024-2025. Відкриваючи цю нову главу, ми з гордістю представляємо суддів, які нам вже добре знайомі, а також розширюємо суддівську колегію новими видатними експертами. Будь ласка, знайдіть хвилинку, щоб познайомитися з цією неймовірно захоплюючою колегією. Їхній колективний досвід і свіжі погляди, поради і емпатія […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Wine Travel Awards 2024-2025: старт четвертої кампанії з високоповажним журі
В 2024 році Міжнародна організація виноградарства та виноробства (OIV) відзначає своє 100-ліття. У цьому ж році Україна святкує два роки повернення в OIV. З ініціативи Міністерство аграрної політики та продовольства України та ГС «УКРСАДВИНПРОМ» в рамках 45-го Всесвітнього конгресу виноградарства та виноробства та 22-ї Генеральної асамблеї OIV, Україна проведе два важливих заходи: презентацію на тему «Глобальний вплив зміни клімату на виноробні зони України» та дегустацію українського вина з сорту Одеський Чорний.
У 2022 році Україна відновила своє членство в OIV. Це стало можливим завдяки наполегливій роботі тодішнього генерального директора OIV Пау Рока (Pau Roca) та українським лідерам виноробної галузі, зокрема доктору Рікардо Ф. Нуньєсу (Ricardo F. Nunez), засновнику і власнику групи компаній Vinos de La Luz, Володимиру Печко, президенту ГС «УКРСАДВИНПРОМ», Наталії Бурлаченко, амбасадору Vinos de La Luz і СЕО Big Wines . Відновлене членство України в OIV фактично набуло чинності 30 жовтня 2022 року.
Наразі, в рамках Конгресу Міжнародної організації винограду та вина (OIV), Україна з гордістю представить два ключові заходи:
Презентація на тему «Глобальний вплив зміни клімату на виноробні зони України».
Під час презентації буде висвітлено поточні офіційні виноградарські зони країни та їх сучасний стан. Особлива увага буде приділена тому, як багато українських виноградарів сьогодні вирощують виноград і виробляють вина в регіонах, що раніше навіть не розглядалися для виноробства. Всього за 20 років кліматичні зміни суттєво вплинули на потенціал виноробних регіонів України.
Дегустація українського вина з сорту Одеський Чорний.
Дегустація стане унікальною можливістю познайомитися з вином, яке є візитною карткою України. На заході буде представлено історію створення цього сорту, яка була розроблена Національним науковим центром «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» НААН України, а також його розвиток і сучасні досягнення.
Серед суддів дегустації буде головна редакторка журналу Drinks+ Ольга Піневич-Тодорюк. Детальна стаття про Дегустацію українського вина з сорту Одеський Чорний незабаром буде оприлюднена на сайті.
УКРСАДВИНПРОМ запрошує українських виноробів взяти участь у національному відборі вин з сорту Одеський Чорний для представлення на дегустації в рамках Конгресу OIV. Це унікальний шанс продемонструвати свою продукцію на міжнародній арені, підтвердити статус України як виноробної країни і отримати міжнародне визнання для наших сортів і вин.
На дегустацію приймаються вина лише з сорту Одеський Чорний.
Кількість: 6 пляшок одного зразка.
Зразки на дегустацію приймаються до 1 жовтня.
За деталями звертайтеся до організаційного комітету ГС «УКРСАДВИНПРОМ» за тел.: +38 068 703 93 93.
Дегустація відбудеться на базі інституту садівництва НААН України 2 жовтня 2024 р. о 13:00 за адресою Садова вулиця, 23, Новосілки, Київська область.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
В 2024 році Міжнародна організація виноградарства та виноробства (OIV) відзначає своє 100-ліття. У цьому ж році Україна святкує два роки повернення в OIV. З ініціативи Міністерство аграрної політики та продовольства України та ГС «УКРСАДВИНПРОМ» в рамках 45-го Всесвітнього конгресу виноградарства та виноробства та 22-ї Генеральної асамблеї OIV, Україна проведе два важливих заходи: презентацію на тему […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Україна представить два заходи в рамках Конгресу OIV
З 29 по 31 жовтня 2024 у Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться виставка WorldFood Ukraine – топова подія для професіоналів харчової промисловості та продуктового ритейлу.
Щороку виставка об’єднує понад 3500 провідних виробників, постачальників, ритейлерів та дистриб’юторів харчових продуктів і напоїв з усіх куточків України, пропонуючи унікальну платформу для обміну ідеями, налагодження контактів і відкриття нових бізнес-можливостей.
Традиційно восени разом з WorldFood Ukraine відбудеться Міжнародна виставка вина, алкогольної продукції та пива Wine&Spirits Expo, а також вперше пройде виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії – Agro2Food.
Разом три події зберуть більше 350 постачальників, серед яких вагому частину складають виробники мінеральної води та напоїв:
Компанія «Ягідний Двір‘ виробник компотів та плодово-ягідні вин;
Водограй – власник торговельних марок мінеральної води «Краплинка» та «Червона калина», а також виробник безалкогольних солодких напоїв Kraplynka, «Коливань»; соковмісних напоїв «Сокобум»;
Українська пивоварня «Волинський Бровар», яка спеціалізується на виробництві крафтового пива Volynski Browar, сидру та комбучі Mikki Brew, енергетичних напоїв Geyser, вітамінізованої води та лимонадів Ever Aid.
Компанія «Колбе» дистриб’ютор англійського бренду безалкогольних імбирних вин Rochester, а також мінеральної води зі Словаччини бренду Fatra.
«Сілена» – офіційний дистриб’ютор напоїв Mentos, Chupa Chups, Milkis та соків Vigo.
«Дистреко» – імпортер та дистриб’ютор соків та нектарів брендів Республіки Молдова: Naturalis та VITA.
Компанія «Аква Миргород» з лікувально-столовою мінеральною водою Detox, «Еко-сфера» з джерельною мінеральною водою «Панна Карпат», Natural Melanin Ukraine з питною водою з меланіном AquaMelan та багато інших.
В свою чергу учасники виставки Agro2Food презентують обладнання, технології для виробництва та розливу напоїв:
ST Vega та ПБ «Інжиніринг» – преси для віджимання та соковитискачі, а також фільтри для проціджування фруктових та овочевих соків від м’якоті;
«Індекс-6 Україна» – постачальник болгарського обладнання та технологічних ліній INDEX-6® для розливу натуральних соків та негазованих питних рідин;
«Текса» з німецькими лабораторними та онлайн ІЧ-спектрометрами Bruker для контролю фізико-хімічних показників у напоях;
Компанія «Джі Ві Пі Еквіпмент Солюшнз» з асортиментом італійського обладнання ТМ Reda для освітлення, вакуумної деаерації, стерилізації, низькотемпературного випарювання, пастеризації; ТМ Ave Technology для розливу тихих та газованих напоїв у ПЕТ та скляну тару та ТМ Bertoli – гомогенізатори високого тиску для рідин.
Спеціально для читачів Drinks+ пропонуємо знижку 50% на вхідний квиток з промокодом DRINKS. Промокод діє лише за умов онлайн реєстрації за посиланням https://worldfood.com.ua/visitors/registration.
У вартість квитка входить відвідування виставки Agro2Food.
До зустрічі 29-31 жовтня в Міжнародному виставковому центрі!
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
З 29 по 31 жовтня 2024 у Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться виставка WorldFood Ukraine – топова подія для професіоналів харчової промисловості та продуктового ритейлу. Щороку виставка об’єднує понад 3500 провідних виробників, постачальників, ритейлерів та дистриб’юторів харчових продуктів і напоїв з усіх куточків України, пропонуючи унікальну платформу для обміну ідеями, налагодження контактів і відкриття […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Напої та все для їх виготовлення на WorldFood Ukraine
Компанія Diageo розробила першу пляшку об’ємом 700 мл, що на 90% складається з паперу, для Johnnie Walker Black Label.
Наразі пляшка доступна ексклюзивно в барі Johnnie Walker Princes Street 1820 в Единбурзі (Шотландія). Це перша пляшка Diageo на паперовій основі об’ємом 700 мл для on-trade. Усього буде представлено 250 паперових пляшок, і, як очікується, пробний запуск триватиме до середини жовтня. Відвідувачі матимуть змогу побачити пляшки у використанні за барною стійкою, проте вони не зможуть придбати її на виніс.
Дженніфер Інгліш (Jennifer English), бренд-директор Johnnie Walker, зазначила: «Ми постійно знаходимось на шляху до інновацій, щоб не тільки забезпечувати найвищу якість та культовий дизайн, які очікують від нас наші клієнти, але й робити це таким чином, щоб це відображало нашу глибоку відданість сталому розвитку. Випробування пляшки на паперовій основі для Johnnie Walker Black Label знаменує значний крок вперед на нашому шляху. Ми є піонерами в галузі нових пакувальних рішень та формуємо майбутнє галузі».
Пляшка складається на 90% з паперу та має тонкий пластиковий прошарок, вона приблизно на 60% легша за традиційну скляну пляшку. Дослідження показало, що паперова пляшка Johnnie Walker має потенціал для скорочення викидів вуглецю на 47%, порівняно з еквівалентом скляної пляшки Johnnie Walker Black Label. Пляшка розроблена з урахуванням можливості вторинної переробки. Пластиковий вкладиш не прикріплений і не склеєний із зовнішнім паперовим шаром, що дає можливість переробним підприємствам легко його відокремити. Корок поки що не підлягає переробці, але в Diageo заявляють, що вже працюють над альтернативними варіантами.
«Паперова пляшка Johnnie Walker Black Label відкриває нові горизонти в дизайні упаковки і демонструє потенціал для значного скорочення викидів вуглецю, при цьому виробник прагне зберегти елегантність, розкіш і розмір пляшки, які очікують на ринку преміальних напоїв», – коментує новинку Джеймі Стоун (Jamie Stone), експерт з дизайну та інновацій у PA Consulting, компанії, з якою Diageo працювала над створенням пляшки.
Це друге випробування паперових пляшок від Diageo та PA Consulting, першим було успішне випробування міні-пляшок Baileys на паперовій основі (80 мл).
Раніше цього місяця Diageo представила обмежену серію Johnnie Walker Blue Label Ultra – найлегшу скляну пляшку у світі для віскі.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Компанія Diageo розробила першу пляшку об’ємом 700 мл, що на 90% складається з паперу, для Johnnie Walker Black Label. Наразі пляшка доступна ексклюзивно в барі Johnnie Walker Princes Street 1820 в Единбурзі (Шотландія). Це перша пляшка Diageo на паперовій основі об’ємом 700 мл для on-trade. Усього буде представлено 250 паперових пляшок, і, як очікується, пробний […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Паперова пляшка Johnnie Walker Black Label в on-trade
З 3 по 5 вересня у Женьхуай (Китай) відбувся 26-й Concours Mondial de Bruxelles Spirits Competition. Серед країн, які отримали найбільшу кількість медалей – Франція, Італія, Бразилія, Мексика та Китай.
Всього на Concours Mondial de Bruxelles, що проходив у Китаї, було прийнято 2754 заявок з 62 країн. За результатами конкурсу найбільше нагород отримали Франція, Італія, Бразилія, Мексика та Китай, що ще раз підтвердило їх лідируючі позиції. Але в списку нагород є і чимало сюрпризів – Японія, Шотландія та Болівія зробили собі ім’я завдяки значній кількості нагород, у тому числі – Revelation.
Шотландія «зробила фурор» – 57% учасників отримали почесні нагороди. Країна здобула 21 медаль, що практично вдвічі більше, ніж на конкурсі 2023 року. Суддів вразив SPEY Trilogia від Speyside Distillers Co Ltd із «димчасто-фруктовими нотами», цей односолодовий шотландський віскі отримав звання Scotch Whisky Revelation.
Нагорода World Whisky Revelation дісталася Тайваню за односолодовий віскі OMAR Cask Strength – Sherry Cask. «Цей унікальний складний віскі привернув увагу своїми фруктовими, медовими та шоколадними нотами».
Велика кількість своїх виробників продемонструвала країна-господарка. Найбільше було представлено зразків байцзю. Китай отримав безліч медалей, включаючи 5 нагород Revelation (4 Китай, 1 Китайський Тайбей).
Перспективною країною судді назвали Болівію. Майже половина заявок цієї країни вибороли нагороди. Болівійські виробники забрали додому 8 медалей, включаючи Grand Gold. Revelation була присуджена Perla Azul Singani Premium 2021, ароматному міцному алкогольному напою з квітковими ароматами бузини та цитрусових.
З 3 по 5 вересня у Женьхуай (Китай) відбувся 26-й Concours Mondial de Bruxelles Spirits Competition. Серед країн, які отримали найбільшу кількість медалей – Франція, Італія, Бразилія, Мексика та Китай. Всього на Concours Mondial de Bruxelles, що проходив у Китаї, було прийнято 2754 заявок з 62 країн. За результатами конкурсу найбільше нагород отримали Франція, Італія, […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до 26-й Concours Mondial de Bruxelles: названо список переможців
Наразі лабораторія працює у тестовому режимі, але незабаром проєкт запрацює у виробничому форматі.
ГО «Асоціації виноградарів, виноробів та дистиляторів Закарпаття» реалізовує давно задуманий проєкт – облаштування власної професійної лабораторії для контролю якості. Це перша сучасна лабораторія визначення якості вина на Закарпатті, яка буде працювати для виноробів ГЗ «Вина Срібної Землі». Закарпатські винороби на цьому етапі багато уваги приділяють науковим дослідженням, контролю та аналітиці органолептичних профілів. Отже питання лабораторного аналізу було на часі.
Зрозуміло, придбання такого коштовного обладнання сьогодні доступне не кожному виноробу і навіть об’єднанню. Голова «Асоціації виноградарів, виноробів та дистиляторів Закарпаття» Олександр Гарновдій розповів редакції D+, яким чином вдалося втілити давній задум: «Асоціація подала заявку на грантовий проєкт на формування лабораторії – і з часом отримала позитивну відповідь. На лабораторію нам виділяється 925 тисяч гривень. Ми організуємо роботу так, щоб винороби могли отримати результати оперативно, просто на день їх проведення. Вже цього року винороби Закарпаття зможуть проводити аналізи в готовій лабораторії».
Отже формування лабораторії підходить до завершення і буквально днями винороби Закарпаття зможуть віддавати вино на контроль якості та швидко отримувати результати. Проєкт було реалізовано під егідою FAO (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН). У лабораторії встановлено обладнання Anton Paar та Gibertini, офіційним представником якого в Україні є компанія «Донау Лаб Україна».
Джерело: facebook.com/garnovdij, RB WINE / Північна виноробня України Фото: facebook.com/garnovdij
Наразі лабораторія працює у тестовому режимі, але незабаром проєкт запрацює у виробничому форматі. ГО «Асоціації виноградарів, виноробів та дистиляторів Закарпаття» реалізовує давно задуманий проєкт – облаштування власної професійної лабораторії для контролю якості. Це перша сучасна лабораторія визначення якості вина на Закарпатті, яка буде працювати для виноробів ГЗ «Вина Срібної Землі». Закарпатські винороби на цьому етапі […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до «Асоціація виноградарів, виноробів та дистиляторів Закарпаття» запустила власну лабораторію з контролю якості вина
Розпочато продаж квитків на одну з найважливіших й наймасштабніших міжнародних виставок вина та алкогольних напоїв. Професіонали з усього світу можуть придбати квитки на сайті www.prowein.de.
Ексклюзивна пропозиція від ProWein для early birds буде діяти до 2 жовтня 2024 року. Зараз квітки на всі три дні виставки можна придбати за €50 замість звичайних €80.
Розпочато продаж квитків на одну з найважливіших й наймасштабніших міжнародних виставок вина та алкогольних напоїв. Професіонали з усього світу можуть придбати квитки на сайті www.prowein.de. Ексклюзивна пропозиція від ProWein для early birds буде діяти до 2 жовтня 2024 року. Зараз квітки на всі три дні виставки можна придбати за €50 замість звичайних €80. Натисніть тут, […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до ProWein 2025: онлайн продаж квитків відкрито
1 жовтня, організатори найважливішої й наймасштабнішої міжнародної виставки вин та алкогольних напоїв, що збирає виробників, байерів, імпортерів, експертів, представників ЗМІ та інфлюенсерів з усього світу, пропонують приєднатися до онлайн заходу – ProWein Business Talk: Digitalisation in Wine.
Підчас заходу «Діджиталізація у вині: глобальні ідеї та найкращі практики» спікери обговорюватимуть використання цифрових технологій, яки є важливим чинником успіху винної галузі.
Перший в історії ProWein Business Talk надасть ексклюзивні відомості про поточний стан та майбутні перспективи діджиталізації у світі вина.
Серед учасників дискусії:
Пол Мабрей (Paul Mabray), візіонер-футурист у винної галузі США;
Деніел Фройнд (Daniel Freund), генеральний директор Weinkontor Freund, Німеччина;
Антоніо Граса (Antonio Graça), керівник відділу досліджень та розробок у Sogrape, Португалія;
Модератором дискусії виступить професор, доктор наук Симона Лоос (Simone Loose) з Університету Гайзенхайма.
Приєднуйтесь до цієї змістовної дискусії та отримайте цінну інформацію про те, як цифрові технології змінюють винний сектор.
1 жовтня, організатори найважливішої й наймасштабнішої міжнародної виставки вин та алкогольних напоїв, що збирає виробників, байерів, імпортерів, експертів, представників ЗМІ та інфлюенсерів з усього світу, пропонують приєднатися до онлайн заходу – ProWein Business Talk: Digitalisation in Wine. Підчас заходу «Діджиталізація у вині: глобальні ідеї та найкращі практики» спікери обговорюватимуть використання цифрових технологій, яки є важливим […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Digitalisation in Wine. ProWein запрошує на онлайн захід
5-6 жовтня Молдова заграє строкатими барвами з «Національним днем вина», святом, яке стало улюбленою осінньою традицією мешканців та гостей Кишинева.
Цього року захід обіцяє бути ще яскравішим, адже «Національний день вина» святкує свою нещодавню перемогу у Wine Travel Awards 2023-2024 як Enogastronomic Event/Magnet of the Region. Ця нагорода, оголошена посольством Молдови у Великій Британії 21 травня, підкреслює міжнародну привабливість та визнання виняткових вин і культури виноробства Молдови.
Свято, що проходитиме на головній площі Кишинева, збере понад 100 молдавських виробників, пропонуючи дегустації як свіжих молодих вин, так і рідкісних вин обмеженого випуску. Крім вина, на фестивалі буде представлена багата кулінарна спадщина Молдови – мамалига, сармале та інші традиційні страви, які ідеально поєднуються з місцевими винами. На вас чекає жива музика, яскраві народні танці та майстер-класи під керівництвом експертів, які занурять гостей в історію та майстерність молдавських вин.
Цього року відвідувачі зможуть взяти участь в екскурсіях виноградниками найкращих виноробних регіонів – Кодру, Штефан-Воде та Валул-луй-Траян. Екологічні зони відпочинку та практичні майстер-класи з традиційних ремесел, таких як гончарна справа та вишивка, ще більше збагатять культурний досвід.
З кожним роком виноробна сцена Молдови отримує все більше і більше заслуженого міжнародного визнання і цьогорічний «Національний день вина» надає чудову можливість відкрити для себе автентичні смаки та гостинний дух цієї динамічної виноробної країни. Не пропустіть найбільший винний фестиваль у Східній Європі!
5-6 жовтня Молдова заграє строкатими барвами з «Національним днем вина», святом, яке стало улюбленою осінньою традицією мешканців та гостей Кишинева. Цього року захід обіцяє бути ще яскравішим, адже «Національний день вина» святкує свою нещодавню перемогу у Wine Travel Awards 2023-2024 як Enogastronomic Event/Magnet of the Region. Ця нагорода, оголошена посольством Молдови у Великій Британії 21 […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до «Національний день вина» Молдови 2024 року: грандіозне свято, відзначене нагородами
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Digital magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020:
100 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
Print magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020: • 230 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
ПОДПИСКА на электронную версию журнала DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – это специализированное издание со стильным дизайном и уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год (5 в премиальном формате и 5 в деловом – на русском и английском языках).
Стоимость годовой подписки журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн,
EUR – 70 евро
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, 8-067-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net
DIGITAL ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки диджитал-версии журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки на один экземпляр журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
1500 грн – при отправке по Украине
230 евро – при отправке за рубеж
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net