5-6 жовтня Молдова заграє строкатими барвами з «Національним днем вина», святом, яке стало улюбленою осінньою традицією мешканців та гостей Кишинева.
Цього року захід обіцяє бути ще яскравішим, адже «Національний день вина» святкує свою нещодавню перемогу у Wine Travel Awards 2023-2024 як Enogastronomic Event/Magnet of the Region. Ця нагорода, оголошена посольством Молдови у Великій Британії 21 травня, підкреслює міжнародну привабливість та визнання виняткових вин і культури виноробства Молдови.
Свято, що проходитиме на головній площі Кишинева, збере понад 100 молдавських виробників, пропонуючи дегустації як свіжих молодих вин, так і рідкісних вин обмеженого випуску. Крім вина, на фестивалі буде представлена багата кулінарна спадщина Молдови – мамалига, сармале та інші традиційні страви, які ідеально поєднуються з місцевими винами. На вас чекає жива музика, яскраві народні танці та майстер-класи під керівництвом експертів, які занурять гостей в історію та майстерність молдавських вин.
Цього року відвідувачі зможуть взяти участь в екскурсіях виноградниками найкращих виноробних регіонів – Кодру, Штефан-Воде та Валул-луй-Траян. Екологічні зони відпочинку та практичні майстер-класи з традиційних ремесел, таких як гончарна справа та вишивка, ще більше збагатять культурний досвід.
З кожним роком виноробна сцена Молдови отримує все більше і більше заслуженого міжнародного визнання і цьогорічний «Національний день вина» надає чудову можливість відкрити для себе автентичні смаки та гостинний дух цієї динамічної виноробної країни. Не пропустіть найбільший винний фестиваль у Східній Європі!
5-6 жовтня Молдова заграє строкатими барвами з «Національним днем вина», святом, яке стало улюбленою осінньою традицією мешканців та гостей Кишинева. Цього року захід обіцяє бути ще яскравішим, адже «Національний день вина» святкує свою нещодавню перемогу у Wine Travel Awards 2023-2024 як Enogastronomic Event/Magnet of the Region. Ця нагорода, оголошена посольством Молдови у Великій Британії 21 […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до «Національний день вина» Молдови 2024 року: грандіозне свято, відзначене нагородами
Перлини господарства – сорти винограду Passerina і Pecorino, дбайливо збираються вручну під керівництвом досвідчених виноробів, саме це знаменує початок перетворення ягід на виняткові вина Tenuta Manoylo. Вступаючи у цей вирішальний сезон, виноробня бажає успішного врожаю своїм колегам у регіоні Марке.
Але це ще не все, що наразі відбувається у Tenuta Manoylo. В той час як білий виноград вже зустрівся з турботливими руками виноградарів, темні сорти маєтку – Sangiovese, Grenache, Syrah, Merlot та Petit Verdot – знаходяться на завершальній стадії дозрівання. Цей виноград, все ще невпинно працює над досягненням оптимальної зрілості та смаку і незабаром він буде готовий продовжити собою магію збору врожаю.
У розпал цього напруженого сезону Tenuta Manoylo запрошує любителів вина відвідати свої виноградники і на власні очі спостерігати, що відбувається під час цього дійства. Відвідувачі можуть прогулятися мальовничими пасторальними виноградниками, вивчити методи стійкого вирощування винограду, що використовуються у маєтку, і дізнатися про місцеві сорти. Виноробня також пропонує екскурсії підвалами, де гості можуть побачити унікальні амфори vulcanelli, виготовлені з вулканічної глини Марке – невід’ємну частину процесу виноробства, яка посилює властиві терруарні характеристики їхніх вин.
Виноробня Tenuta Manoylo, яка була відзначена цього року премією Wine Travel Awards у Progressive Approach/Visiting Card of the Country, ідеально поєднує традиції і сучасне виноробство. Не дивлячись на свій доволі молодий вік і будучи відносно новим на міжнародній винній сцені, господарство вже здобуло престижні нагороди, включаючи Grand Gold на Mundus Vini за Marche IGT Sangiovese 2021 року та Silver за Falerio DOC Pecorino 2021 року.
Продовжуючи вивчати інноваційні методи виноробства та розширюючи свою присутність, Tenuta Manoylo готова впливати ще більше на світову винну індустрію. Читайте про виноробню та її вина у Wine Travel Awards Guide 2023-2024, унікальному виданні, яке незабаром вийде у світ та буде представлено на міжнародних івентах – самітах, конференціях, а також на провідних винних виставках: Wine Paris, ProWein, London Wine Fair, Vinitaly та інші.
Tenuta Manoylo відкрита для відвідувачів щоп’ятниці. Не пропустіть шанс зануритися в магію збору цьогорічного врожаю і відкрити для себе багатогранні смаки терруару Марке.
Перлини господарства – сорти винограду Passerina і Pecorino, дбайливо збираються вручну під керівництвом досвідчених виноробів, саме це знаменує початок перетворення ягід на виняткові вина Tenuta Manoylo. Вступаючи у цей вирішальний сезон, виноробня бажає успішного врожаю своїм колегам у регіоні Марке. Але це ще не все, що наразі відбувається у Tenuta Manoylo. В той час як […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Tenuta Manoylo початок збору врожаю 2024
Один з найпотужніших винних регіонів Греції – Немея готується до традиційного свята молодого вина, яке в цьому році пройде на Пелопоннесі з 31.08 по 1.09. Наші оглядачі напередодні побували в гостях у переможця голосування Wine Travel Awards – на виноробні SEMELI і готові порекомендувати новинки, які варто продегустувати усім, хто збирається в ці краї.
Зауважимо, що цього спекотного літа Немея пережила жахливу пожежу, яку не вдавалося загасити протягом трьох днів, і яка зачепила виноградники довкола «Семелі». Але вина немейської ктіми такі вишукані, місцевий ландшафт такий чарівний, а дизайн цієї виноробні настільки вражаючий, що навіть така трагедія не здатна зіпсувати вражень.
Цього року до таких хітів, як популярне лососево-рожеве DELEAR, або свіжий бленд Асіртіко і Мосхофілеро під найменуванням SOFIA додалися два слабоалкогольні вина – біле та рожеве з міцністю в 6 градусів.
Ще одна рекомендація від наших журналістів – ESPERA. Це унікальне десертне червоне вино, виготовлене з висушених на сонці ягід. Втім, кожне вино «Семелі» варте уваги.
До речі, в цьому році виноробня пропонує вишуканий пейрінг – отже тут можна і пообідати, милуючись панорамою гір та виноградників.
А потім радимо не проминути ктіму Папайяні – ще одного номінанта і переможця голосування WTA. В цьому році широкий асортимент цієї виноробні, що створює вина зі 100% органічного винограду, також поповнився рядом новинок.
Для тих, хто не в змозі відвідати Немею, винороби цього видатного регіону влаштовують свято вина «Великі Дні Немеї в Афінах», заходи якого стартують вже в п’ятницю, 30.08. Презентація буде проведена доктором Стефаносом Кундурасом та Яннісом Каракасісом MW.
Один з найпотужніших винних регіонів Греції – Немея готується до традиційного свята молодого вина, яке в цьому році пройде на Пелопоннесі з 31.08 по 1.09. Наші оглядачі напередодні побували в гостях у переможця голосування Wine Travel Awards – на виноробні SEMELI і готові порекомендувати новинки, які варто продегустувати усім, хто збирається в ці краї. Зауважимо, […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Неопалима Немея запрошує на Дні молодого вина
До 33-х річчя Дня Незалежності України, SHABO – одна з найвідоміших та найпотужніших виноробень України, номінант та переможець Wine Travel Awards, об’явила про продаж 33 пляшок з унікальної колекції – Iukuridze Family Wine Heritage, яку характеризують як «Великі вина України».
Ці вина народилися на спеціальних мікроділянках теруару SHABO, що мають статус контрольованого найменування за походженням (КНП). Над створенням Iukuridze Family Wine Heritage працювали з моменту заснування компанії. Сьогодні 33 пляшки з цієї колекції можна придбати. «33 роки Незалежної України – 33 пляшки Великого українського вина», саме так кажуть винороби про позиції, що виставлені на продаж.
33 пляшки з колекції Iukuridze Family Wine Heritage – це вина врожаїв 2014 та 2017 років. Вино, виготовлено з врожаю 2014, має багатий смак, де солодкі ноти переплітаються з відтінками дубової витримки та створюють гармонійний і глибокий смак. «Врожай 2017-го року подарував нам вина з надзвичайною елегантністю: легкі, але водночас глибокі, з вишуканою тонкістю смаку, що зачаровує з першого ковтка», – кажуть винороби.
Кожна пляшка одного з Великих врожаїв (2014 та 2017 років) – це символ українського виноробного мистецтва та гордість українського теруару в кожній краплині. «Ці вина мають великий потенціал пляшкової витримки, а також ідеальні для колекціонування», – підкреслюють у SHABO.
До 33-х річчя Дня Незалежності України, SHABO – одна з найвідоміших та найпотужніших виноробень України, номінант та переможець Wine Travel Awards, об’явила про продаж 33 пляшок з унікальної колекції – Iukuridze Family Wine Heritage, яку характеризують як «Великі вина України». Ці вина народилися на спеціальних мікроділянках теруару SHABO, що мають статус контрольованого найменування за походженням […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до 33 пляшки від SHABO до 33-х річчя Дня Незалежності України
Після повномасштабного вторгнення ворога на нашу миролюбну землю, Асоціація кулінарів та спільнота шефів з України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану і Грузії почали організовувати благодійні заходи в підтримку ЗСУ. Проєкт Charitable Gastro Dinners (Благодійні гастровечері) є номінантом та переможцем публічного голосування Wine Travel Awards 2023-2024 у Enogastronomic Events/Event of the Year та володарем спеціальної нагороди – «Вибір журі» WTA.
Основна мета благодійних гастровечерь – зібрати кошти для нагальних потреб військових ЗСУ та інших сил оборони. Для цього Асоціація кулінарів та спільнота Шефів з різних країн влаштовують вечері з українськими стравами в авторських трактуваннях.
Заходи об’єднують воїнів та їхні сім’ї, представників влади, громадськості, благодійних організацій, бізнесу, меценатів та мистецьких діячів. В рамках гастро-івентів відбуваються аукціони з ексклюзивними лотами: гранітна дошка-репліка марки зі знаменитою фразою-напрямом куди піти російському військовому кораблю, з підписом прикордонника Романа Грибова; панно Перемоги, що складається зі 100 бойових шевронів різних військових підрозділів України; боксерські рукавички з підписом Олександра Усика тощо.
На сьогодні вже проведено 15 вечерь (шістнадцята вечеря відбудеться у Дніпрі), і мова не тільки про Україну. Заходи також відбувалися у Німеччині, Австрії, Польщі, Франції (всього 5 за кордоном і 11 (з Дніпром) в Україні). Загальний збір склав $ 606 386. На виручені кошти організатори забезпечують бійців автівками, дронами, раціями, генераторами, репіторами і ще багато чим, що рятує життя та прискорює нашу Перемогу.
Останні вечері було проведено в Одесі (02.03.24), Каннах (19.05.24), Чернівцях (01.06.24), Львові (15.06.24), Івано-Франківську (24.06.24).
Головною концепцією заходу в Одесі стала – популяризація української кухні різних регіонів України. Шефи презентували Кримськотатарську, Галицько-Прикарпатську та Центрально-Українську кухні. Гостей пригощали авторськими коктейлями від Євгена Комарова, а меню вечора ідеально ілюструвало представлені регіони: сарма у виноградних листях, плов з нутом, та авторський десерт «Назли Киз» від Земфіри Бектимірової – відображали Кримськотатарську кухню; картопляні кремзлики з слабосоленою форелью, філе свинини з баношем, бринзою і соусом з білих грибів, львівський сирник з шоколадним морозивом та помадкою від Віталія Момотюка та Максима Прихідько – демонстрували Галицько-Прикарпатську кухню; сальтісон з трьома видами м’яса та хріновим соусом, котлета по-київськи з картопляно-горошковим пюре і вершково-буряковим соусом та медовик з нотками бузини із фруктами і ягодами та медовою ікрою у виконанні Андрія Магалецького та Олександра Яроша – показали гостям кухню Центральної України.
На заході у Каннах шефи представили страви у форматі фінгер фуд – пропонуючи закуски, основні страви та десерти у вигляді вишуканих мініатюр. Благодійний вечір у Чернівцях було присвячено Міжнародному дню захисту дітей (подія відбувалася 1 червня), а саме – підтримки дітей, що постраждали від війни; як й у Каннах, захід проходив у форматі фінгер фуд. У місті Львові подавали вісім страв авторської сучасної української кухні та сет із трьох крафтових наливок, на благодійну гастроподію завітав очільник Львівської ОДА Максим Козицький, який висловив глибоку вдячність Збройним Силам України, захисникам та захисницям нашої країни. Івент у Івано-Франківську підготував відвідувачам багато сюрпризів та меню цікавих страв і напоїв.
Кожен благодійний захід (Charitable Gastro Dinners) організатори намагаються зробити незабутнім. І кожного разу, у кожному місці, справа шефів знаходить відгук – вони отримують велику підтримку від локальних та міжнародних брендів.
Наступна зупинка місто Дніпро. Приєднуйтесь до великої справи! В єдності наша сила.
Для надання більш детальної інформації про заходи звертайтесь за телефонами:
Андрій Магалецький – Президент Асоціації кулінарів України (+38 068 805 08 05)
Анастасія Хоменко – адміністративний директор заходів (+38 099 362 52 42)
Після повномасштабного вторгнення ворога на нашу миролюбну землю, Асоціація кулінарів та спільнота шефів з України, Польщі, Молдови, Румунії, Азербайджану і Грузії почали організовувати благодійні заходи в підтримку ЗСУ. Проєкт Charitable Gastro Dinners (Благодійні гастровечері) є номінантом та переможцем публічного голосування Wine Travel Awards 2023-2024 у Enogastronomic Events/Event of the Year та володарем спеціальної нагороди – […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до В єдності наша сила
Після презентації на теренах Centre Pompidou під час виставки Brancusi вина Jidvei (Румунія) знову в Парижі!
Цього разу бренд-переможець голосування Wine Travel Awards 2023-2024 підтримав збірну Румунії на Олімпійських іграх у Парижі. Отже, Jidvei буде офіційним вином для всіх заходів, організованих у Casa Romaniei під час Олімпіади у Франції.
Нагадаємо, протягом останніх п’яти років Асоціація «Jidvei – майбутнє через освіту» (Jidvei – Future through Education) є спонсором Румунського олімпійського та спортивного комітету (COSR).
Олімпійський дух включає в себе ряд атрибутів, які Jidvei цінує і захоплюється: конкуренція, наполеглива праця, чесна гра та якість.
Весь цей час Jidvei активно підтримує Олімпійський та спортивний комітет Румунії у підготовці збірної Румунії до участі в іграх. «Через асоціацію «Jidvei – Future through Education» ми підтримуємо COSR та заходи, які вони організовують у посольстві Румунії в Парижі під час Олімпійських ігор. Ми відчуваємо себе поруч із румунськими спортсменами та бажаємо їм писати історію на Олімпіаді-2024, продовжуючи літопис легендарних майстрів, які вивели румунський спорт на найвищі вершини. Чудово, що вони представляють свою країну з відданістю та гордістю! І за це, а також за результати, яких вони досягнуть, ми заздалегідь їх вітаємо», – прокоментувала цю колаборацію Клаудіу Нецулеску (Claudiu Necsulescu), президент Jidvei Group.
Вина Jidvei прикрашатимуть усі паризькі заходи, організовані в посольстві Румунії Румунським олімпійським і спортивним комітетом. Серед учасників очуікують видатних спортсменів, громадських діячів, журналістів, офіційних осіб та інших видатних гостей, які піднімуть келихи на честь тих, хто продовжує традицію румунських спортивних виступів.
Під час літніх Олімпійських ігор посольство Румунії в Парижі прийматиме гостей в Palatul Béhague, просторі під назвою Casa Romaniei, спільному проєкті Міністерства закордонних справ та Румунського олімпійського та спортивного комітету.
Асоціація «Jidvei – майбутнє через освіту» пишається тим, що робить свій внесок у виступ та презентацію команди Румунії, заохочуючи досконалість у всіх її формах і святкуючи кожен успіх справжніми винами з серця Трансильванії.
Досьє D+
Асоціація «Jidvei – майбутнє через освіту».
Заснована в 2010 році, Асоціація є некомерційною організацією, яка зосереджена на заходах і програмах підтримки місцевих дитячих садків, наданні стипендій для дітей і молоді з неблагополучних сімей, а також стипендій і нагород за заслуги для студентів з винятковими академічними результатами.
Асоціація «Jidvei – майбутнє через освіту» заохочує, підтримує та просуває продуктивність у будь-якій галузі, адже майбутнє – це освіта, а найважливіші та найсолідніші інвестиції – це люди.
Фото: Jidvei
Після презентації на теренах Centre Pompidou під час виставки Brancusi вина Jidvei (Румунія) знову в Парижі! Цього разу бренд-переможець голосування Wine Travel Awards 2023-2024 підтримав збірну Румунії на Олімпійських іграх у Парижі. Отже, Jidvei буде офіційним вином для всіх заходів, організованих у Casa Romaniei під час Олімпіади у Франції. Нагадаємо, протягом останніх п’яти років Асоціація […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Вина з серця Трансильванії – на столах олімпійців
Стає все менш логічним купляти пляшку вина за 100 євро. Якщо, звичайно, ви не колекціонер раритетних вин і не завсідник Sotheby’s. Адже буквально за годину вдвох ви її вип’єте, – і враження випарилося, і посмак не допоміг. Інша річ, якщо то пляшка – з місця, де ви вдвох колись були. Або плануєте навідатися. Саме для тих, хто шукає вин і вражень, видається каталог Wine Travel Awards Guide. То як же ця маркетингова кампанія діє?
Істина – на дні
Мабуть найближча аналогія буде – з пляшкою (наша аудиторія це має оцінити). Премія Wine Travel Awards – то привабливої форми сосуд, а вміст – маркетингова кампанія для членів-номінатів протягом 1.5 року. Проєкт WTA – то міцний і сучасний мікс: стенди на світових виставках, статті та новини на сайтах міжнародної медіа-групи Drinks+, тейстинги, активність в смм тощо. І увага: кожен учасник може той купаж створити за власним рецептом – ми разом розробимо індивідуальну програму просування, виходячи із завдань кожного окремо взятого партнера. І одна з найсильніших рекламних стратегій – стати учасником The WTA Guide.
«Мішленівські зірки» винного туризму
Протягом року редакція Wine Travel Awards (а за нею стоять досвідчені винні журналісти, дегустатори міжнародних винних конкурсів та колектив суддів з найавторитетніших персон винного світу) прискіпливо відбирає кілька сотень харизматичних учасників з усіх куточків планети (на сьогодні то винна мапа 42 країн). Далеко не кожний потрапляє на ці сторінки. Тут збираються найцікавіші та найпрогресивніші: і маленькі виноробні, і всесвітньо відомі шато. Виробництва Франції, Румунії, Нової Зеландії, Грузії або Молдови – з дивовижними винами, енотеками, витримкою в горних печерах, підземеллях або й на дні моря, з чарівним природним ландшафтом, історичними замками, будівлями – шедеврами архітектури чи з мистецькими або ампелографічними колекціями. Тут – музеї вина з аттракційною експозицією та видатними тейстингами. І спа-готелі серед виноградників. І ресторани, до меню яких, крім спеціалітетів, входять вина з автохтонних сортів.
А, крім того, – найкваліфікованіші персоналії винного світу: гіди Португалії чи Італії, амбасадори винних брендів, автори блогів та путівників з 5 континентів, турагенції, та засновники винних шкіл. Тобто, знавці, до яких можна звернутися за консультацією, сакральним знанням чи просто замовити тур. На сторінці у кожного є контактна інформація, а у декого – медалі Переможця голосування чи Переможця премії. Це такі собі мішленівські зірки винного туризму, які сигналізують про відмінні характеристики героїв WTA Guide.
Усі вони представлені в Wine Travel Awards Guide, що виходить у світ кожної осені, – кольоровому презентабельному виданні обсягом на 250 сторінок і накладом від п’яти тисяч екземплярів, плюс електронна версія. Переглянути попередній номер – the WTA Guide 2022-2023here.
Нас часто питають: де можна купитиTheWTAGuide?
Відповідь проста: ніде. Весь наклад розповсюджується виключно безкоштовно на міжнародних івентах – самітах, конференціях, а також на провідних винних виставках світу: Wine Paris-Vinexpo Paris, ProWein, London Wine Fair, Vinitaly та інші.
Така продумана дистрибуція дозволяє кожному випуску the WTA Guide набрати потужну, а головне, добре таргетовану аудиторію. Як свідчить загальна статистика, за останні 1.5 року читачами гіду стали 650 000 винних профі з усього світу і понад 2 млн вайнловерів.
Як стати спонсором випуску?
В редакції the WTA Guide часто згадують кумедну історію: до нас звернувся спонсор, який прийняв рішення про колаборацію у досить романтичній обстановці – вони з дружиною подорожували Мадейрою і в одному з винних бутиків з панорамним видом на море його увагу привернув не розкішний пейзаж, а екземпляр гіда на столику для гостей ). Він розпитав персонал – чи не свою рекламу ті виклали. Виявилося – ні, просто власник магазину їздив на ProWein, захопив звідти це привабливе, на його думку, видання і виклав у себе, щоб порадувати відвідувачів. І саме тоді, під час сімейних канікул, наш спонсор прийняв рішення розмістити рекламу (до речі, одного з найвідоміших шато Франції) в черговому випуску the WTA Guide. І знаєте, що в цій історії найбільш дотепне? Його резюме: «Я вирішив – якщо власник такого просунутого винного бутіка не полінувався везти на Мадейру з Німеччини видання вагою майже в 2 кг, то це точно комусь потрібно! То чому ж не мені?».
Що одержує партнер?
Пам’ятаєте прислів’я – мовляв, не місце прикрашає людину. Так ось це – не той випадок. Саме від місця вашої реклами залежить успіх. Але the WTA Guide, на відміну від звичайних журналів про вино чи винний туризм, завдяки своій концепції, має значну кількість пріоритетних рекламних модулів: від обкладинок (4), титулів номінацій (6), і до перших сторінок категорій (16).
Зрозуміло, найпрестижніша позиція – Перша обкладина гіду, яка має в комплекті ще й постери, які розміщено в кількох локаціях виставки ProWein Düsseldorf.
Але до кожного такого модуля додається широка бонусна програма. Базово ж кожен спонсор одержує такий пакет:
Макет реклами на повну сторінку на ОБКЛАДИНЦІ або ТИТУЛ;
Розміщення логотипу спонсора на сторінці brand wall;
Розміщення статті на двох внутрішніх сторінках (інтерв’ю);
Розміщення статті (на запропоновану вами тему) на winetravelawards.com у розділі WTA Discovery.
І ще!!!! Як бонус до пакету можна висунути в новому релізі премії на 2024-2025 рр. 5-8 кандидатів, включаючи амбасадорів, які представляють ваші інтереси у світі.
Запропоновані варіанти є рамковими, і ми відкриті до ваших ідей та пропозицій. Адже, як ми і казали, Wine Travel Awards – це не той проєкт, що їздить по рельсах за жорстким розкладом.
Цей проєкт дозволяє вам розробити індивідуальну маркетингову програму на 1.5 років – як авторське вино, створене з різних сортів та за різними технологіями витримки. Або авторський туристичний маршрут, що пасує тільки вам – і приведе саме на ту вершину, якої ви прагнете.
Якщо ви з нами, приєднуйтесь до нового року премії!
Стає все менш логічним купляти пляшку вина за 100 євро. Якщо, звичайно, ви не колекціонер раритетних вин і не завсідник Sotheby’s. Адже буквально за годину вдвох ви її вип’єте, – і враження випарилося, і посмак не допоміг. Інша річ, якщо то пляшка – з місця, де ви вдвох колись були. Або плануєте навідатися. Саме для […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Wine Travel Awards Guide. Як це працює?
Відомий винний гід по Португалії, засновник і генеральний директор ML Private Tours – Мигель Леаль (Miguel Leal), днями отримав національну нагороду від Prémio Nacional de Enoturismo (Portugal) за заслуги у сфері енотуризму. Це вже його друга нагорода висшого рівня за цей рік, адже буквально в травні в Лондоні пану Леалю вручав трофі Wine Travel Award 2023-2024 у категорії Top Guide відомий діяч винного світу Роберт Джозеф.
Зв’язок Мигеля зі світом вина бере свій початок ще з дитинства в невеликому сімейному виноробному маєтку, яким керували його дід і батько. У 2011 році Мигель вирішив зробити кар’єру у світі вина, започаткувавши компанію ML Private Tours.
Компанія Мигеля Леаля спеціалізується на створенні унікальних туристичних вражень для клієнтів, які шукають найкраще з того, що може запропонувати Португалія, у світі вина та гастрономії.
У 2023-2024 рр. Мигель Леаль став переможцем Wine Travel Award як Кращій Гід світу. І ось наразі, на третій Prémio Nacional de Enoturismo він отримав національну нагороду за заслуги у галузі винного туризму Португалії.
Відомий винний гід по Португалії, засновник і генеральний директор ML Private Tours – Мигель Леаль (Miguel Leal), днями отримав національну нагороду від Prémio Nacional de Enoturismo (Portugal) за заслуги у сфері енотуризму. Це вже його друга нагорода висшого рівня за цей рік, адже буквально в травні в Лондоні пану Леалю вручав трофі Wine Travel Award […]
2020 Château Angélus Grand Vin Blanc Vin de Pays de l’Atlantique – це бленд чотирьох сортів – Chardonnay, Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Semillon. «Таке змішування призвело до отримання вина, яке набагато краще, ніж сума його частин», – каже про цей перший мілезим 2020 року Реймонд Блейк, один з провідних винних письменників.
Навряд чи один з найбільших і найпрестижніших маєтків у Сент-Емільйоні, номінант та переможець Wine Travel Awards – Château Angélus, потребує представлення любителям Бордо, та й взагалі всім, хто розуміється на вині. Château Angélus – це синонім бездоганної якості та успіху. А ще Château Angélus регулярно з’являється в кіно, воно зіграло головну роль у трьох фільмах про Джеймса Бонда, у культовій картині про життя Єдіт Піаф та ін.
«Однак досі його популярність ґрунтувалася виключно на якості червоних вин», – пише у своєму досліджені Реймонд Блейк (Raymond Blake).
Вина Chateau Angelus мають глибокий червоний колір, елегантний аромат, наповнений квітковими та ягідними тонами, де переважають відтінки кави та слив. І ось – 2020 Château Angélus Grand Vin Blanc Vin de Pays de l’Atlantique, унікальне біле вино (всього 2000 пляшок на рік), і як кажуть у шато «воно ніколи не досягне широкої аудиторії, вино доступне тільки для прийомів у маєтку».
«Для виробництва Château Angélus Grand Vin Blanc ми зберігаємо лише найкращий виноград із дуже невеликої ділянки. В результаті виходить мікро-кюве, що випускається кількістю 2000 пляшок на рік. Ми резервуємо це рідкісне вино для прийомів, які проводяться в маєтку з нашими найвідданішими клієнтами, а також для вечерь Angélus, організованих з нашими партнерами», – розповідають власники шато.
Вино Grand Vin Blanc вироблено з Chardonnay (40%), Chenin Blanc (20%), Sauvignon Blanc (20%), Semillon (20%). 13% ABV.
Реймонд Блейк пише, що «спроби розібрати аромат і смак цього вина, визначити внесок, який робить кожен сорт винограду, – значною мірою марне заняття. Спроба може приписати Chardonnay основу, Chenin трохи мінеральності, Sauvignon свіжість, а Semillon легкий блиск. Форма пляшки та елегантна етикетка, що привертає увагу своєю простотою, а не яскравими прикрасами, створюють привабливу та виграшну комбінацію».
В ароматі чисті фрукти та свіжі квіти. Прекрасна глибина смаку переходить у кристально чистий і тривалий післясмак. «Врівноважене та точне вино».
2020 Château Angélus Grand Vin Blanc Vin de Pays de l’Atlantique – це бленд чотирьох сортів – Chardonnay, Chenin Blanc, Sauvignon Blanc, Semillon. «Таке змішування призвело до отримання вина, яке набагато краще, ніж сума його частин», – каже про цей перший мілезим 2020 року Реймонд Блейк, один з провідних винних письменників. Навряд чи один з […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Château Angélus Grand Vin Blanc – велике для обраних
Деякий час тому ТМ RUTA спільно з OTB Studio організували всеукраїнський конкурс коктейлів з використанням бальзаму RUTA – Ruta Cocktail Challenge 2024. З неймовірною креативністю учасники демонстрували, що локальні напої – це смачно, круто та модно.
І ось наразі RUTA balm пропонує літо у келиху, коктейль, який обіцяє стати фаворитом усіх, хто віддає перевагу натуральному продукту та простоті виконання. Літні коктейлі повинні бути легкими та соковитими, саме таким є RUTA TONIC.
Для його приготування знадобиться крафтовий бальзам RUTA 45 мл, сухій тонік 120 мл і часточка лимона. Все дуже просто! Це найкращій літній коктейль.
Прохолода у спеку – номінант Wine Travel Awards 2023-2024 представив новий літній коктейль – RUTA TONIC. Деякий час тому ТМ RUTA спільно з OTB Studio організували всеукраїнський конкурс коктейлів з використанням бальзаму RUTA – Ruta Cocktail Challenge 2024. З неймовірною креативністю учасники демонстрували, що локальні напої – це смачно, круто та модно. І ось наразі […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до RUTA balm – локальні напої це смачно!
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Digital magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020:
100 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
Print magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020: • 230 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
ПОДПИСКА на электронную версию журнала DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – это специализированное издание со стильным дизайном и уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год (5 в премиальном формате и 5 в деловом – на русском и английском языках).
Стоимость годовой подписки журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн,
EUR – 70 евро
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, 8-067-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net
DIGITAL ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки диджитал-версии журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки на один экземпляр журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
1500 грн – при отправке по Украине
230 евро – при отправке за рубеж
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net