Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Тбілвіно

Чемпіон серед грузинських вин «Тбілвіно» підкорює журі винних конкурсів у Лондоні

14.01.2022, Маркетинг

У 2021 році зміцнилося міжнародне реноме вин компанії. «Тбілвіно» підбиває підсумки 2021 року, за який компанія зібрала рекордний урожай високих нагород – 47 медалей різних міжнародних конкурсів.


Золото та Трофі

Серед них – найбільший та найвпливовіший Decanter World Wine Awards (DWWA). Протягом 19 років цей формат відбирає найкращі вина світу. Конкурс Decanter провідні винні експерти світового рівня поважають за сувору процедуру відбору переможців. У «Тбілвіно» пишаються, що в рамках чергового змагання у Лондоні компанія виборола 18 нагород. У скарбничці грузинського бренду також нагороди престижних конкурсів – International Wine Challenge (IWC) та International Wine and Spirit Competition. Як коментують у самій компанії, 47 нагород, одержаних у 2021 році, – рекорд не лише для «Тбілвіно», а й для всієї Грузії. Таку високу якість компанія підтримує інтенсивною роботою. «Тбілвіно» продовжує експериментувати та вдосконалюватися спільними зусиллями грузинських та італійських виноробів.

Справді, компанії «Тбілвіно» є чим пишатися. У 2020 році на тому ж IWC Сапераві від «Тбілвіно» було визнано найкращим червоним вином. Вперше в історії грузинського виноробства вино з цього сорту досягло такої високої оцінки. Коли одне з найкомпетентніших журі у світі виділяє грузинське сапераві серед найкращих червоних вин Франції, Іспанії, Нової Зеландії, Австралії, Італії та багатьох інших провідних винних країн – це дійсно привід пишатися досягнутим і прагнути ще більшого успіху в майбутньому.

Тбілвіно


Там, де зародилося виноробство

У центрі грузинського виноробства, біля підніжжя Кавказьких гір, ви зможете відкрити для себе сучасне підприємство «Тбілвіно», оточене власними виноградниками. Його відзначені нагородами вина народжуються на цій гарній родючій землі. В унікальних мікрозонах Мукузані та Кіндзмараулі виноградарі компанії вирощують рідкісні грузинські сорти: Кісі, Хіхві, Олександроулі, Муджуретулі, Мцвівані, а також популярні Ркацителі, Мцвані та Сапераві. «Тбілвіно» володіє двома виноробнями та 355 гектарами виноградників. У компанії несуть відповідальність за кожну лозу, яку дбайливо доглядають виноградарі. У 2022 році «Тбілвіно» планує розширювати виноградники: 50 гектарів землі в мікрозоні Цинандалі будуть засаджені сортами Ркацителі та Мцване.


Купаж традицій та сучасності

Але в чому все ж таки унікальність вин «Тбілвіно»? Можливо, секрет у веденні винного бізнесу. У підході, який вибрали засновники компанії, брати Зураб та Георгій Маргвелашвілі: контроль найменших деталей усього виробничого ланцюжка, від вибору ділянок та ґрунтів для виноградників до постачання вина на прилавки 30 країн світу. Спадкоємці традицій грузинського виноробства, у «Тбілвіно» прагнуть різноманітності. Поєднання досвіду предків та сучасних практик дає найкращий результат. В асортименті «Тбілвіно» – понад 40 найменувань чудових грузинських вин та преміальної чачі.

Успішний шлях виноробства не завадив компанії прийняти новий виклик. «Тбілвіно» рухається вперед і планує зайняти частку ринку в категорії бренді. 3-річний та 5-річний бренді – це нові продукти в портфелі компанії, які вже доступні поціновувачам. Виноградне бренді 3 YO є володарем бронзової медалі на Міжнародному конкурсі вин та спиртних напоїв (IWSC) у Лондоні.

Найближчим часом «Тбілвіно» обіцяє розвивати представленість грузинського вина в Україні. Керівники компанії так прокоментували плани: «У наших вин справді великі успіхи на міжнародній арені, і ми радіємо, що можемо поділитися ними з українськими друзями. У 2022 році плануємо через школи вин, асоціації сомельє активніше представляти на ринку України наші продукти. Ми впевнені, що навіть на досвідчених любителів вина та профі вони справлять блискуче враження!»

X
Украина