Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Ігристе Fragolino тепер з оновленим дизайном етикетки

18.09.2020, Новини

Компанія-імпортер Regno представила українському споживачеві новий дизайн улюбленого ігристого – Fiorelli Fragolino.


Відповідно до сучасних тенденцій бренд Fiorelli оновив оформлення лінійки своєї продукції: етикетки, шрифти та логотипи. Компанія з цієї нагоди також підготувала відеоролик, присвячений ребрендингу, який озвучив український співак DZIDZIO.

Бренд Fiorelli протягом останніх місяців поповнив свій портфель кількома новинками. Серед них – перше в Україні та світі безалкогольне Fragolino, яке точно відтворює смак оригінальної версії, а також Fragolino у новому зручному форматі – алюмінієвій банці об’ємом 0,25 л. Зелена гама поступилася витонченому стилю, розробленому відповідно до наймодніших трендів на ринку. Fiorelli Fragolino в оновленій пляшці вже можна знайти на полицях супермаркетів.

Очільниця маркетингового напрямку компанії Regno Ольга Артюхова впевнена, що зміни в оформленні – це обов’язковий елемент розвитку. Вона також зазначила, що головна мета ребрендингу – візуально відрізнятися від конкурентів, які активно копіюють бренд Fiorelli. А ще залучення нової цільової аудиторії завдяки новій рекламній кампанії.

«Ми постійно відстежуємо тенденції та споживчі настрої нашої аудиторії. Саме тому ми вирішили ознайомити українського покупця з напоєм, який не має аналогів на ринку – безалкогольним Fiorelli Fragolino, що дозволяє насолоджуватися ігристим навіть за кермом. А для тих, хто цінує зручність, — формат об’ємом 0,25 л в алюмінієвій банці», – підсумовує Ольга Артюхова.

 

X
Украина