Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

London Wine Fair

London Wine Fair – Офіційний Виставковий Партнер Wine Travel Awards

03.02.2022,

Міжнародна лондонська виставка вина, виноробства та технологій виробництва стала Офіційним Виставковим Партнером міжнародної премії нового формату WTA.


Цього року London Wine Fair (LWF) святкуватиме своє сорокаріччя. Організатори повідомляють, що найближчими тижнями вони представлять кампанію, присвячену цій події. Відомо, що London Wine Fair відіграє велику роль у формуванні винної індустрії Великобританії та світу протягом багатьох років, а отже і свято обіцяє бути яскравим, цікавим, незабутнім.

Святкування ювілею London Wine Fair відбудеться в червні і практично збігається з датами святкування Платинового ювілею Єлизавети II. Як відомо, у червні 2022 року у Великобританії та Північній Ірландії відзначатиметься 70-річчя сходження королеви на престол. А отже погляди всього світу будуть прикуті до Лондона, і це дуже важливо й вдало для London Wine Fair.

London Wine Fair

Дати свого проведення LWF змінила в результаті рішення ProWein перенести свої дати, що співпало із традиційними термінами проведення британської виставки. Цього року London Wine Fair відбудеться 7-9 червня. Експерти вважають, що цей компроміс на користь обох виставок, оскільки багато експонентів було запрошено на обидва заходи, але, як жартують організатори, «знаходитись у двох місцях одночасно просто неможливо».

Так стали зірки, що до цієї низки надзвичайних заходів цього року долучилася і церемонія нагородження перших переможців Wine Travel Awards. Керівництво London Wine Fair прийняло рішення підтримати цей амбіційний міжнародний проект і стала Офіційним Виставковим Партнером премії нового формату Wine Travel Awards. Нагадаємо, метою WTA є надання нового поштовху для розвитку туристичної та виноробної галузей, що постраждали під час пандемії. Унікальна гібридна стратегія WTA ідеально налаштована до комплексної реалізації як онлайн, так і офлайн-форматів. Також, і це важливо для нашого партнерства, міжнародна лондонська виставка і сама стала номінантом WTA.

Наразі триває реєстрація номінантів Wine Travel Awards, серед яких вже такі зіркові імена як Cité du Vin, Château Smith Haut Lafitte, Vinos de La Luz, Domaine de l’Évêque, а також авторитетні персоналії: Марія Ізабель Міхарес  (María Isabel Mijares) (яку поза очі називають Королевою іспанських вин), Роберто Чіпрессо (Roberto Cipresso) (винороб-креатор, автор, Італія), журналісти та винні письменники Олдер Ярроу (Alder Yarrow) та Джефф Берроуз (Jeff Burrows) (США), Пер Карлссон (Per Karlsson) (Швеція,  Франція) та Ангеліна Таран (Anghelina Taran) (Молдова), Яір Корнблюм Корен (Yair Kornblum Koren) (Ізраїль), Масакацу Ікеда (Masakatsu Ikeda) (Японія) тощо.

London Wine Fair

Не менш зірковим є й склад журі WTA – в тому числі Роберт Джозеф (Robert Joseph) та Фелісіті Картер (Felicity Carter), Рікардо Нуньєс (Dr. Ricardo F. Nunez) та Фіона Моррісон (Fiona Morrison), усього 12 блискучих експертів зі світовим ім’ям з різних галузей винного світу.

7-9 червня на London Wine Fair будуть представлені проекти та вина членів комьюніті WTA, каталог зі сторіз номінантів і докладним описом про кожного з них, і, звичайно, озвучені імена переможців. Але це не всі сюрпризи, що готують команди Комунікативної медіагрупи Drinks+ та Wine Travel Awards в рамках івентів в Лондоні. Усі деталі програми, що планується Drinks+ та WTA, номінанти премії дізнаються першими.

!!! Нагадуємо, що дати ранньої реєстрації номінантів Wine Travel Awards подовжені до 15.02. 2022.

!!! 1 березня розпочнеться публічне голосування – перший крок на шляху визначення переможців.

X
Украина