Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Дар’я Холодиліна

Дар’я Холодиліна стала переможницею премії IWSC 2024 Emerging Talent in Wine

27.02.2024, Новини

Наші вітання номінантці WTA Дар’ї Холодиліній з Грузії, яка здобула звання переможниці премії IWSC 2024 Emerging Talent in Wine (“Нові обличчя винного світу 2024”), що спонсорується London Wine Fair!


Минулого тижня був оголошений перелік винятково талановитих кандидатів на цю нагороду. Після детального розгляду судді обрали Дар’ю Холодиліну. Вони були просто зачаровані творчістю та здібностями Дар’ї. «Вона змінює і рухає вперед всю грузинську винну індустрію, – відзначили експерти. – Її вплив, винахідливість та робота створюють ринки та змінюють уявлення про вино».

Дар’я Холодиліна є експертом у сфері винного туризму в Грузії, вона великий шанувальник і популяризатор грузинського вина, має сертифікат WSET 3, грузинський винний експерт, сертифікований Асоціацією сомельє Грузії. Регулярно веде блог про грузинське вино в соціальних мережах. У 2022 року Daria Kholodilina приєдналася до WTA-ком’юніті у номінації Wine & Food Influencer/The Brightest Journey.

Дар’я народилася в Україні, а у 2013 році переїхала до Грузії і з тих пір закохалася у цю країну. Вона брала участь у розробці національної стратегії туризму Грузії на 2015-2025 роки, зосереджуючись на маркетингу та просуванні.

Судді були вражені тим, як Дар’я Холодиліна за кілька років здобула глибокі знання в такій глибокій темі, як грузинське вино, та стала поважним фахівцем у галузі. Вона є співавтором книги про грузинське вино, єдиного англомовного путівника по виноробних регіонах Грузії «Georgia: A Guide to the Cradle of Wine»; веде підкаст та радіопередачу на ту ж тему, а також створила власну компанію з енотуризму Trails and Wines.

У 2020 році Дар’я декілька місяціва подорожувала Грузією, відвідуючи виноробні та знімаючи інтерв’ю з виноробами. Свої нотатки вона передала імпортерам грузинського вина в Німеччині, Франції, Швейцарії та Нідерландах, щоб допомогти їм просувати вина. До того ж, Дар’я організовує навчання з розвитку винного туризму та проводить численні дегустаційні заходи, представляючи грузинське вино в Грузії та за кордоном.

Судді IWSC 2024 Emerging Talent in Wine високо оцінили роботу Дар’ї Холодиліної та висловили своє захоплення її наміром використати свою премію у розмірі £2,5 тис. на подорожі, щоб допомогти своїй спільноті та розширити її вплив. У своїй заявці Дар’я розповіла, що має дві ідеї, як витратити свою стипендію – стажування на європейській виноробні для проведення більш глибоких навчальних сесій для грузинських виноробів, а також представництво малих грузинських виробників на одній з великих торгових ярмарок.

Дар’я Холодиліна щиро радіє своїй нагороді: «Грузинські вина вже отримали кілька медалей від IWSC, але я рада привезти додому першу в Грузії нагороду у галузі винних комунікацій та маркетингу!».

Команда Wine Travel Awards сподівається, що цей рік стане для Дар’ї зірковим – і вона здобуде перемогу і в цьому проєкті. З 1 березня стартує публічне голосування за номінантів премії 2024, запрошуємо читачів підтримати Дашу, завітавши з 1 по 31 березня на її сторінку, і поставити лайк.

X
Украина