Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Експорт текіли

Експорт текіли б’є рекорд

05.01.2023, Новини

Популярність мексиканського алкогольного напою продовжує зростати.


Це був вирішальний рік для текіли, у 2022 році експорт мексиканського алкогольного напою підскочив до рекордного рівня. У період із січня по жовтень минулого року експорт становив 3,6 мільярда доларів. Згідно з економічними даними Міністерства економіки Мексики та Консультаційної групи із сільськогосподарських ринків (GCMA), це на 34,1% більше, ніж за той же період 2021. У 2012 році експорт становив лише 849 мільйонів доларів.

Пиво залишається основним експортним товаром Мексики – його продажі склали 5 мільярдів доларів у період із січня по жовтень 2022 року, але експорт пінного збільшився лише на 8,9% у річному обчисленні.

Експорт текіли

Згідно зі статтею в Mexico News Daily, яка була опублікована у грудні 2022 року, провідний міжнародний бренд алкогольних напоїв Diageo підтвердив, що текіла є однією з категорій алкогольних напоїв, експорт якої швидко зростає.

Найважливішим фактором зростання є преміальний сегмент, споживачі все частіше вибирають якісніші бренди. Останніми роками на ринку з’явилося кілька преміальних варіантів, декілька видів текіл стали лідерами серед знаменитостей і володарями золотих медалей. Diageo прогнозує, що індустрія спиртних напоїв преміум-класу отримає «600 мільйонів нових клієнтів до 2023 року» завдяки збільшенню доходів середнього і вищого классу.

Текілу обирають і любителі вечірок. Згідно з грудневим звітом CGA від NielsonIQ, нічні клуби та бари Лос-Анджелеса зафіксували збільшення обсягу споживання цього напою у 2022 році на 127% порівняно з попереднім роком.

Джерело: thedrinksbusiness.com
Фото: americanexpress.com

X
Украина