Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Elizabeth Smith

Елізабет Сміт – номінант WTA – стане суддею Winelovers Wine Awards у Будапешті

20.06.2023,

Вперше винний експерт та письменниця Елізабет Сміт відвідала Угорщину в серпні 2022 року, це був тур виноробнями – Béres, Préselő, Bodrog Borműhely Winery, Tokaj Nobilis. У січні 2023 року Сміт продовжила своє дослідження угорських вин на майстер-класі Tokaj у Compline Wine Shop у Напі, з імпортером Еріком Данчем. І ось знову Угорщина. На цей раз Елізабет Сміт – номінант WTA від США, стане суддею на Winelovers Wine Awards у Будапешті.


7-9 липня у Будапешті відбудеться Winelovers Wine Awards, конкурс, який раніше проходив на національному рівні, але з 2022 року вийшов на міжнародну арену.

Як і минулого року, цьогорічний конкурс представляє суддівський пул, що складається з провідних міжнародних експертів, серед яких у цьому році номінант Wine Travel Awards 2022-2023 у категорії Wine & Food Influencer/The Brightest Journey та переможець публічного голосуванняЕлізабет Сміт (Elizabeth Smith).

Global Community Manager Wine Travel Awards, головний редактор журналу Drinks+, Ольга Піневич-Тодорюк також увійде до суддівської колегії Winelovers Wine Awards. Представники Комунікаційної медіа групи Drinks+ вже багато років поспіль беруть участь у якості суддів у Mundus Vini та Concours Mondial de Bruxelles.

Номінант WTA Елізабет Сміт

Елізабет Сміт є винним автором у Naked Wines USA, членом International Food Wine and Travel Writers Association. У 2017 році Сміт отримала нагороду Born Digital Wine за найкращий туристичний контент із акцентом на вино за історію «Лоди: за межами Зінфанделя». У 2022 році стала переможницею однієї з категорій на щорічному Hungarian Web Wine Writing Competition за «2018 Wetzer Furmint, Токай, Угорщина».

«Я дуже рада повідомити, що цього літа я повертаюся до Угорщини як суддя винного конкурсу Winelovers Wine Awards у Будапешті, – повідомила Елізабет Сміт на своїй сторінці у соціальній мережі. – Я з нетерпінням чекаю знову зустрітися зі своїми колегами та друзями з Hungarian Wines та знайти нових однодумців у виноробстві».

Номінант WTA Елізабет Сміт

Елізабет підкреслює, що ця поїздка також стане і незабутнім відпочинком, вона збирається проводити час, оглядаючи визначні пам’ятки Будапешту, а потім вперше відвідати словацькі виноробні регіони Нітра та Врабель. Однією з обов’язкових для відвідування Елізабет Сміт називає виноробню Víno Tajna, яка виробляє крафтові вина в обмеженій кількості виключно з власного винограду.

Нагадуємо, що в цьому році, як і в минулому, організатори Winelovers Wine Awards оголосили про те, що участь для українських виноробів безкоштовна.

Фото: facebook.com/elizabethsmith, winetravelawards.com

X
Украина