Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Gérard Basset Foundation

На користь Gérard Basset Foundation благодійний онлайн-аукціон виставив понад 100 лотів

03.10.2022, Новини Автор: Олександра Бантишева

1 жовтня відкрився онлайн-аукціон Golden Vines® Fine Wine, Rare Spirit & Experience (The Golden Vines® Auction), всі зібрані кошти від якого направлять до Gérard Basset Foundation, що фінансує освітні програми, орієнтовані на різноманітність та інклюзивність у сфері вина, спиртних напоїв та гостинності.


Gérard Basset Foundation, створений на честь пам’яті Жерара Бассе (Gérard Basset), унікального професіонала, який був єдиним у світі, що мав одразу такі високі титули – World Champion Sommelier, OBE, MW та MS, включає велику кількість стипендіальних програм, спонсорованих Dom Pérignon, Hennessy Cognac, Artémis Domaines, баскетбольними командами Brooklyn Nets і New York Liberty, а також трьома стипендіями Taylor’s Port Golden Vines, кожна з яких £ 55 000.

ЖЕРАР БАССЕ

За рік до смерті Жерара Бассе D+ пощастило взяти інтерв’ю у цього непересічного майстра. 2 липня 2022 року відбулася прем’єра документального фільму, присвяченого цій людині-легенді.

Минулого року Фонд Бассе надав гранти 14 партнерам по всьому світу, включаючи студентів-інвалідів у Нью-Йорку, молодих темношкірих виноробів у Південній Африці та представників корінних народів Австралії та Канади.

Співзасновником і головою Gérard Basset Foundation є вдова Жерара Бассе – Ніна Бассе (Nina Basset), готельєр FIH, співзасновник і віце-президент Академії сомельє Великобританії. Також довіреними особами Фонду є Романе Бассе (Romané Basset), син Жерара Бассе, Ян Харріс (Ian Harris) MBE DipWSET та Дженсіс Робінсон (Jancis Robinson) OBE MW.

Gérard Basset Foundation

Ніна Бассе та Романе Бассе

З особливою гордістю ми хочемо нагадати, що Ніна Бассе стане членом журі сезону WTA 2022-2023, а також, зовсім скоро Drinks+ представить ексклюзивне інтерв’ю Ніни Бассе, в якому вона розповість про свій професійний шлях, Gérard Basset Foundation, його діяльність та плани на майбутнє.

Минулого року на першому аукціоні було представлено 74 лоти, тоді Фонд зібрав трохи більше 1,2 мільйонів фунтів стерлінгів. Взяти участь у Golden Vines® може будь-хто, зареєструватися та робити ставки необхідно тут.

Цього року на аукціоні Golden Vines представлено понад 100 лотів. Аукціон розпочався 1 жовтня та закриється опівночі за центральноєвропейським часом 16 жовтня, після церемонії нагородження Golden Vines® та вечері у Palazzo Vecchio у Флоренції.

Gérard Basset Foundation

Поряд з численними лотами з Бургундії, Шампані, Бордо, П’ємонту, Тоскани, Іспанії, Португалії, Німеччини, долини Напа, Аргентини, Чилі, Південної Африки та Австралії – у 2022 році представлені лоти з «нових» країн, таких як Уругвай, Угорщина, Швейцарія, а також партія кошерного вина з Ізраїлю.

Кожен лот – це сет, який включає великі формати або раритети від провідних виноробних господарств та Домів, а також VIP-тури, дегустації, обіди з власниками або виноробами господарств та перебування в замку або розкішному готелі.

Багато виноробень, що надали лоти, зробили однохвилинне відео для просування своїх аукціонних лотів у соціальних мережах, що є новою функцією аукціону Golden Vines® 2022 року. Відео також буде вбудоване в електронний каталог та доступне для всіх учасників торгів. Також новинкою для аукціону Golden Vines® 2022 є кілька лотів, подарованих відомими колекціонерами.

Фото: facebook.com/nina.basset, catalogue.liquidicons.com

X
Украина