Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

MUNDUS VINI

Реєстрацію на Mundus Vini Summer Tasting продовжено

13.07.2023, Новини

MUNDUS VINI організовує 33-ю Grand International Wine Award. Summer Tasting відбудеться з 31 серпня по 3 вересня 2023 року, Через величезний попит організатори продовжили термін реєстрації учасників до 28 липня 2023 року.


Щороку на MUNDUS VINI оцінюються більш ніж 12 000 вин. Скористайтеся всесвітньою репутацією Grand International Wine Award та отримайте наступні переваги:

  • оцінку ваших вин експертним журі найвищого класу, що складається з понад 300 міжнародних визнаних винних експертів з торгівлі, гастрономії, виноградарства, виноробної промисловості та винних ЗМІ;
  • детальний відгук та технічні характеристики вашого вина;
  • презентацію вин-переможців, підкріплену редакційним матеріалом у публікаціях, онлайн-каналах і каналах соціальних мереж видавництва Meininger, лідера європейського ринку у винному секторі, включаючи ексклюзивний журнал «MUNDUS VINI» з тиражем 100 000 примірників.

Виноробів запрошують представити свої вина на сліпу дегустацію авторитетному, компетентному, визнаннаному в світі конкурсі.

  • Кінцевий термін реєстрації вин – 28 липня 2023 року.
  • Кінцевий термін подачі вин – 4 серпня 2023 року.

Зареєструйте свої вина тут.

Хочемо нагадати, що у весняній дегустації MUNDUS VINI Spring Tasting українські виноробні успішно презентували свої вина. Ми з гордістю вітали з перемогою номінанта Wine Travel Awards і нашого багаторічного партнера Vinos de la Luz з золотою медаллю, яку отримало BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk 2020, перше українське вино BIG WINES, філії виноробної компанії Vinos de la Luz. Виноробня із Закарпаття Chateau Chizay, отримала дві срібних медалі: за Merlot 2018 та Pinot Noir 2018.

Ми впевнені, що є ще багато українських  вин, достойних найвищих нагород! З нетерпінням чекаємо на професійну оцінку продукції наших виноробів та нових медалей від Grand International Wine Award.

X
Украина