Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

RO Wine – International Wine Festival

RO Wine-International Wine Festival відбудеться цими вихідними в Клуж-Напока (Румунія)

19.04.2024, Вино

Цього вікенду відбудеться довгоочікуване трансільванська подія RO-Wine-International Wine Festival, який пройде в Chios Lounge, розташованому в парку Симіон Барнутіу у Клуж-Напоці, Румунія.


Марінела Аределіан (Marinela Ardelean) – переможець публічного голосування WTA 2023-2024 в категоріях Ambassador of the Year, Expert Opinion, The Brightest Journey та є організатором фестивалю коментує:

«З радістю оголошую про проведення RO Wine-International Wine Festival цими вихідними, у суботу та неділю! З більш ніж 50 виноробнями з 10 різних країн ми представляємо вибір найкращих вин та неймовірне розмаїття. Чи ви фанат виняткових червоних, білих чи рожевих вин, приєднуйтесь до 20 та 21 квітня в CHIOS Social Lounge у Клужі на першому цьогорічному фестивалі. Промоція румунських вин означає промоцію самої Румунії, і ці два бренди мають підтримувати один одного. Давайте покажемо наші корінні сорти винограду та поділимось багатою культурною спадщиною нашої країни через вино. До зустрічі».

Marinela Ardelean

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania – номінант міжнародної інноваційної премії Wine Travel Awards 2023-2024 у номінації Enogastronomic Events/Event of the Year. Це єдиний фестиваль, присвячений винам преміум та супер преміум класу. Щороку фестиваль знайомить відвідувачів із виноробнями Румунії, Європи та інших виноробних регіонів світу. Місцеві та міжнародні власники ресторанів та шеф-кухарі, менеджери ресторанів та барів, імпортери, роздрібні торговці та дистриб’юторські компанії привозять свої культові зразки, щоб гості могли створювати унікальні винні пейринги. Особлива зона відведена для кулінарних майстер-класів та інших спеціальних заходів.

А наша команда нагадує про виняткову подію – майбутню церемонії нагородження Wine Travel Awards, яка запланована на 21 травня, 10.30 за місцевим часом в Olympia, Лондон на London Wine Fair.

X
Украина