Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

VIN

Світ французького вина на VIN

12.01.2023, Вино

У Великій Британії відбудеться VIN – дегустаційний захід, у якому візьмуть участь 50 виробників та імпортерів Франції.


Дегустація VIN, яка оголошена найповнішою дегустацією французьких вин у Великій Британії, відбудеться 2 лютого 2023 року в Royal Horticultural Halls.

У заході візьмуть участь французькі виробники та імпортери французьких вин у Великій Британії, які шукають нові ринки. Будуть представлені всі виноробні регіони Франції з повним спектром органічних, біодинамічних, вин з низьким рівнем втручання та унікальні бленди.

«Цією дегустацією ми хочемо продемонструвати різноманітність того, що робить Франція, – каже Клер Протон (Claire Prothon), старший консультант з вин та спиртних напоїв у Business France, організатор заходу. – Французькі винороби перебувають у центрі ключових тенденцій, саме тому щороку з’являються чудові вина».

VIN

На VIN вручатиметься премія French Champions, переможців оберуть професіонали виноробства Великобританії, що входять до French Wine Academy, що стане свідченням чудової роботи винної індустрії з просування французьких вин у Великобританії.

Пандора Містрі (Pandora Mistry), також старший консультант Business France, додала: «Британський ринок унікальний – незалежно від того, наскільки він насичений, завжди є місце для нового, чудового вина. Ця дегустація стане можливістю спробувати вина, які виробники та імпортери бажають представити у Великій Британії, VIN – це чудовий шанс поспілкуватися з виробниками, а також зустрітися з імпортерами, які мають вина, готові до виходу на ринок. Участь у VIN стане нагодою зав’язати як довгострокові ділові зв’язки, так і втілити короткостроковий проект».

Дегустація VIN призначена винятково для професіоналів торгівлі. Усі реєстрації будуть перевірені та підтверджені командою Business France.

Зареєструватись для участі можна тут.

З детальною інформацією про дегустаційний захід та його учасників можна ознайомитись тут.

Джерело: harpers.co.uk
Фото: mywinetribe.com

X
Украина