Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Kyiv Food Travel Awards-2021

Відбір номінантів на Kyiv Food Travel Awards-2021 стартував!

21.04.2021, Новини

Drinks+ виступає медіапартнером першої премії в сфері гастрономічного туризму.


Незважаючи на скрутні часи для індустрії туризму та громадського харчування, організатори Kyiv Food Travel Awards-2021 започаткували премію для відзначення найкращих представників цієї сфери, які докладають зусиль для розвитку сфери гастротуризму та гостинності. І цей проєкт – наразі, адже гастрономія та вино – найліпший інструмент залучення туристів до наших локацій.

Організаторами Премії виступила Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму за підтримки та за участю фахівців Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації. Iнформаційним партнером заходу є Комунікативна медіагрупа Drinks+ та гастрономічний і винний портал Drinks.ua. Зауважимо, що найстаріша на теренах Східної Європи медіагрупа також заснувала еногастрономічну премію Wine Travel Awards – але міжнародного масштабу і нового, просвітницького формату, що стартує з осені цього року і триватиме протягом 2021-2022 років.

Метою створення Kyiv Food Travel Awards є максимальне ознайомлення та налагодження комунікації між гравцями ринку, поширення та популяризація гастрономічних форматів, моделей та напрямків, виявлення тенденцій та перспектив в сфері гастротуризму.

Підготовчий етап вже розпочався: з 15 квітня по 15 травня 2021 року працює експертна комісія, що складається з представників індустрії гостинності (гідів, готельєрів, топ-менеджерів туристичних операторів і агентств, рестораторів; журналістів і лідерів думок, представників органів місцевого самоврядування, політиків і дипломатів, а також представників сфери культури і профільних асоціацій), завданням якої буде визначення кращих представників сфери. Номінуватися на премію можна й самостійно, зареєструвавшись на сайті Премії. Після цього журі визначить фіналістів.

Учасники Премії змагатимуться в 12 номінаціях:

  • Гастрономічний гід
  • Гастрономічна туристична компанія
  • Найгостинніша гастрономічна локація (пивоварня, винне господарство, сироварня, ферма, м’ясне господарство тощо)
  • Найгостинніший ресторан
  • Найгостинніший ресторан національної кухні
  • Ресторан з соціальною програмою (номінація КМДА)
  • Найгостинніший шеф-кухар
  • Гастрономічний захід року
  • Гастрономічний маршрут/тур/екскурсія
  • Гастрономічні майстер-класи, атракції, інтерактив
  • Київський напій
  • Київська страва

Переможці Премії визначаться підсумовуванням голосів журі (60%) і результатами народного голосування (40%) в кожній номінації.

Церемонія нагородження пройде напередодні Дня Києва, 28 травня.

Деталі та форму для реєстрації шукайте тут.

Drinks+ буде інформувати читачів про перебіг та результати Премії.

X
Украина