Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Tenuta Manoylo

Vinitaly 2024: спочатку буде бізнес

22.03.2024, Вино

Цього року у Вероні очікують провідних трейдерів міжнародного ринку зі 140 країн. А Drinks+ представить на власному стенді нову зірку регіону Марке (Marche)  – Tenuta Manoylo, номінанта премії Wine Travel Awards. (Проголосувати за щойно титулованого лауреата запрошуємо до 31 березня Tenuta ManoyloWine Travel Awards).


Вже скоро 15 років, як Drinks+ Communication Media Group є інформаційним партнером однієї з масштабніших професійних виставок світу вина – Vinitaly, що традиційно відбувається в Вероні. В цьому році форум пройде з 14 по 17 квітня у 17 виставкових залах. Що нового чекає на гостей та експонентів?

Vinitaly

У 56-й виставці Vinitaly візьме участь щонайменше 4000 компаній-експонентів, які представлять свої продукти на площі понад 100 000 квадратних метрів. Як вже повелося в минулі роки, паралельно будуть розгорнуті: 28-а міжнародна виставка оливкової олії SOL, Xcellent Beers та 25-та Enolitech. Ці три заходи підвищують число учасників форуму в Вероні до майже 4300 із 30 країн.

Перетнувши 55-річний кордон, італійський форум усвідомив важливість кардинальних змін у підходах презентації. І якщо ювілейна, 55-та експозиція відзначалася ефектністю та кількістю приголомшливих івентів, на цей раз організатори приділили увагу підвищенню бізнес-ефективності. З цією метою напередодні було втілено свого роду світову дипломатичну місію задля визначення та запрошення найпотенційніших партнерів та байєрів, імпортерів з різних країн та дистрибьюторів. В результаті, як повідомляє пресс-центр Veronafiere, вдалося побудувати глобальну систему взаємовідносин із впливовими міжнародними винними трейдерами, яких вже запрошено до відвідування Vinitaly-24.

vinitaly

Отже, цього року у Вероні очікують провідних гравців світового рітейлу, HoReCa та інших каналів збуту з 65 країн. Згідно з оцінками, до них приєднаються приблизно 30 000 міжнародних операторів з більш ніж 140 країн. Найбільшої активності очікують від Сполучених Штатів (понад 15% загальної кількості відвідувачів), далі: Канада, Китай та Велика Британія (спільно 23% учасників). Топ баєрів припадає на Північну Америку та Європу (кожна по 26%), Азія та Океанія (23%), Східна Європа (13%), Центральна та Південна Америка (7%), Африка (4%). На 65 країн, заявлених в списку провідних байєрів, припадає 95% загального експорту італійського вина.

Готується до виставки і Drinks+ Communication Media Group. На своєму стенді в Інтернаціональному павильйоні Vinitaly буде представлено молоду виноробню стародавнього регіону Марке (Marche) – Tenuta Manoylo.  Не зважаючи на порівняно юний вік виноробні і виноградників, цій компанії вдалося здивувати своїми успіхами навіть наших досвідчених редакторів.

Tenuta Manoylo

Головна редактор Drinks+, постійна суддя конкурсу Mundus Vini  так  розповідає про виноробню, яку видавничий Дім представлятиме на Vinitaly: «Справжнім «Відкриттям року» для нас стала Tenuta Manoylo з регіону Марке, яка тільки зробила свої перші кроки на світовій арені. І ось гучна перемога  на весняній сесії  Mundus Vini – дві найвищі нагороди: Grand Gold – 2021 Marche IGT Sangiovese; Срібло – 2021 Falerio DOC Pecorino.  Крім того,  Tenuta Manyolo одержала Best of Show Marche за чудове вино Marche IGT Sangiovese 2021.

Tenuta Manoylo

Зауважу – усі ці вина зроблені одним з найавторитетніших енологів Італії – Луіджі Костантіні (Luigi Costantini). Буквально нещодавно ми представляли на Tasting Around the Sustainable World в рамках ProWein 2024 вино  Passo del Borgo Falerio DOC Pecorino 2021 і воно одержало блискучі відгуки професіоналів галузі. Процитую для приклада Санкет Чаван (Sanket Chavan), з Німеччини, який працює  Global Food Procurement CategoryWine в Metro AG: «Вино має квітковий і тонкий аромат, збалансовану кислотність та на диво міцне і потужне тіло.  Відчуваю нотки лайма. Це гарне вино має тривалий посмак».

Ми запрошуємо відвідати наш стенд в Вероні і познайомитися  з цією видатною виноробнею та відкрити для себе унікальний регіон Марке.

X
Украина