Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Tenuta Manoylo

VinItaly 2024. Усі зірки тут

02.04.2024, Вино

Менше двох тижнів залишилося до початку однієї з масштабніших професійних виставок світу вина. П’ятнадцять років Комунікаційна медіагрупа Drinks+ є інформаційним партнером цього щорічного грандіозного заходу, який кожного разу збирає на своєму майданчику більш ніж 3000 вин з кількох десятків країн планети. Цього року команда Комунікаційної медіагрупи Drinks+ & Wine Travel Awards представить на власному стенді Hall D, Stand A3 – Tenuta Manoylo, справжню перлину італійського регіону Марке.


Перша VinItaly відбулась у 1967 році. За цей час слова «квітень» та «Верона» стали для професіоналів винного світу майже синонімами, адже саме тут – у «Місто кохання», кожного квітня збираються провідні виробники, трейдери, байєри, імпортери, експортери та дистриб’ютори з різних країн. В цьому році VinItaly відбудеться з 14 по 17 квітня.

vinitaly

У 56-й Vinitaly участь візьме щонайменше 4000 компаній-експонентів, які представлять свої продукти на площі понад 100 000 квадратних метрів. Також, завдяки виконаній роботі прес-центру Veronafiere були залучені впливові міжнародні винні трейдери з 65 країн.

Готується до виставки і команда Комунікаційної медіагрупи Drinks+ & Wine Travel Awards. На власному стенді – Hall D, Stand A3, ми представимо молоду виноробню стародавнього регіону Марке (Marche) – Tenuta Manoylo, яка цього року стала переможницею публічного голосування міжнародного проєкту Wine Travel Awards у категорії Progressive Approach. Офіційно список переможців публічного голосування буде оголошено до 5 квітня.

Tenuta Manoylo

Drinks+ & WTA запрошують дистриб’юторів та всіх кому цікаве дізнатися більше про поки ще малозвіданий регіон Марке та його справжню перлину – виноробю Tenuta Manoylo, відвідати наш стенд та познайомитись з виноробнею, чиї виноградники розкинулись в серці регіону Марке – на мальовничих пагорбах, що оточують середньовічне село Мореско та річку Асо. Не зважаючи на свій порівняно юний вік Tenuta Manoylo вже заробила почесні нагороди на конкурсі MUNDUS VINI 2024.

Нагадаємо, що на ProWein 2024 команда Drinks+ & WTA, у рамках Tasting Around the Sustainable World, серед шести інших учасників представила Tenuta Manoylo з білим моносортовим вином Passo del Borgo Falerio DOC Pecorino 2021. Passerina має гарний солом’яно-жовтий колір із золотистими відблисками. Це вино вперше було виставлено на міжнародній арені під час весняної сесії конкурса MUNDUS VINI 2024 і здобуло срібну медаль. Також Tenuta Manoylo здобула Grand Gold за Marche IGT Sangiovese 2021.

Tenuta Manoylo

Passo del Borgo Falerio DOC Pecorino 2021 отримало позитивні відгуки від усіх присутніх на Tasting Around the Sustainable World експертів. Так, Костянтин Драган (Constantin Drăgan), головний сомельє виноробні Jidvei (яка, до речи, також стала переможцем публічного голосування WTA у категорії Must Visit), зазначив, що це вино стало «справжньою визначною пам’яткою цієї дегустації».

Усі вина Tenuta Manoylo зроблені одним з найавторитетніших енологів Італії – Луіджі Костантіні (Luigi Costantini). Нещодавно сеньйор Костантіні знайшов в своєму напруженому графіку можливість і відповів на запитання директора Комунікаційної медіагрупи Drinks+.

Ми запрошуємо відвідати наш стенд Hall D, Stand A3 в Вероні і познайомитися з цією видатною виноробнею та відкрити для себе унікальний регіон Марке.

X
Украина