Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

VieVinum

Винний бієнале у Відні: VieVinum 2024 оголошує про нову колаборацію

06.07.2023,

VieVinum, винний бієнале, що відбувається у Відні, є найбільшою та найважливішою винною подією в Австрії, а також одним із номінантів WTA та переможцем голосування в категорії Enogastronomic event/Magnet of the region category. 


Серед експонентів виставки – як вітчизняні, так і міжнародні виробники та трейдери вина. VieVinum зосереджений на розвитку нових торговельних контактів і розвитку існуючих партнерств, що робить його однією з найважливіших і впливових подій винної індустрії в Австрії та в усій Європі, а також головною платформою для власників ресторанів, торговців, представників спеціалізованих ЗМІ, вайнловерів та експертів, щоб зустрітися з відомими виноробами та зробити нові відкриття.

VieVinum пропонує своїм відвідувачам ідеальний огляд австрійської винної сцени, а також цікаву презентацію вибраного асортименту міжнародних вин. На ярмарку також проводяться численні заходи у співпраці з індустрією гостинності та гастрономічним сектором. Vie Vinum 2024 не виняток. Одну з таких колаборацій організатори шоу вже анонсували на своєму сайті.

22-24 травня IMC Університет прикладних наук Кремс, Німецьке товариство досліджень туризму (DGT) і Віденський університет прикладних наук (FH Wien) приймають 6-ту конференцію з кулінарного та винного туризму (CWTC24) у Вахау, всього за 1 годину їзди від Відня. Цілком логічно зауважити, що аудиторія цієї конференції особливо зацікавлена в тому, що пропонує виноробна промисловість регіону. Отже, CWTC24 завершиться екскурсією на VieVinum 2024 25 травня! Ідеальний план щодо поєднання гастрономії, туризму та вина!

Варто також зазначити, що VieVinum традиційно проходитиме в атмосфері чарівного Гофбурга, унікального історичного конференц-центру у самому серці Відня. Понад 700 років у його стінах писалася австрійська історія. Архітектура Гофбурга – це еклектичне поєднання традиційних і сучасних тенденцій, а найсучасніші технології проведення заходів із різними залами, обладнаними для багатофункціональних цілей, роблять Гофбург ідеальним місцем для проведення таких висококласних івентів, як VieVinum.

Ми з нетерпінням чекаємо новин про майбутній VieVinum 2024 від організаторів, програму, яка демонструватиме ідеальний вибір експонентів, безліч майстер-класів і лекцій від винних експертів і Школи вина, а також інші цікаві заходи для професіоналів галузі та вайнловерів. Слідкуйте за оновленнями та занотуйте дату і місце:

VieVinum 2024

25-27 травня

Гофбург, Відень, Австрія.

X
Украина